Lydbøger » Afdelingen for sund fornuft

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Afdelingen for sund fornuft Lydbog

4/5

Forfatter: Martin Lindstrom

lydbog og e-bog

Introduktion

Afdelingen for sund fornuft fortæller historien om, hvad sund fornuft i virkeligheden er, og hvordan vi kan få den tilbage igen. Sund fornuft er nemlig ifølge forfatter Martin Lindstrom noget, som de fleste virksomheder i dag har mistet. Dette går i sidste ende ud over deres kunder, og derfor argumenteres der i Afdelingen for sund fornuft for, at der må gøres noget.

Følg historien i Afdelingen for sund fornuft lydbog gratis og hør om, hvilke råd vores forfatter har til virksomheder, der ikke længere opererer baseret på sund fornuft og logisk tænkning. Afdelingen for sund fornuft indeholder mange gode råd, der nu er blevet tilgængelige. Afdelingen for sund fornuft lydbog er en god måde at lytte til fortællingen, mens man er på farten.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Schou
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 7 timer og 6 minutter

Afdelingen for sund fornuft: Handling

Afdelingen for sund fornuft beskæftiger sig med, hvad sund fornuft er, og hvordan vi kan få den tilbage igen. For det lader ifølge vores forfatter Martin Lindstrom til, at virksomheder har fået mere fokus på diverse systemer og bureaukrati end nogensinde før. Det fortælles i Afdelingen for sund fornuft, at dette har ført til, at virksomhederne har tabt deres formål, og kulturen har lidt store tab. Resultatet er ifølge Afdelingen for sund fornuft lydbog, at det er kunder, som betaler prisen.

Martin Lindstrom er en dansk brandingekspert, der er anerkendt på internationalt niveau for sin erfaring, og er nu også forfatter til et bestsellerværk i form af Afdelingen for sund fornuft. I Afdelingen for sund fornuft lydbog benytter Lindstrom eksempler fra sit tidligere arbejde med virksomheder. Følg med i eksemplerne i Afdelingen for sund fornuft, hvor disse virksomheder ifølge vores forfatter virkelig har mistet deres sunde fornuft.

Lindstrom arbejder ved, at han forsøger at skabe en plan, hvorved virksomheden kan forbedre sig gen. Denne plan indeholder ifølge Afdelingen for sund fornuft lydbog, at der skal mere sund fornuft tilbage i virksomheden. Derudover indeholder planen elementer, hvilket har til formål at tvinge virksomheden til at tænke logisk i større grad.

Lyt til Afdelingen for sund fornuft lydbog gratis og få del i disse eksempler, der giver stof til eftertanke, hvis man selv er virksomhedsejer. Afdelingen for sund fornuft er dog ikke kun en bog, der kan lære. Dette værk er nemlig også en underholdende og praktisk guide fyldt med detaljerede og nøjeudvalgte eksempler.

Om forfatteren: Martin Lindstrom

Bag værket Afdelingen for sund fornuft står den internationalt anerkendte Martin Lindstrom. Lindstrom har stor erfaring inden for international branding bag sig og har yderligere arbejdet som managerkonsulent. Forfatteren beskriver selv, at han har mødt oceaner af bureaukrati over hele verden, og disse erfaringer er nu blevet til det, som vi kan læse eller høre i Afdelingen for sund fornuft.

Martin Lindstrom har ligeledes modtaget en række internationale anerkendelser for sit arbejde. For eksempel er han blevet udnævnt til en af verdens mest indflydelsesrige af Time. Tinkers50 har ligeledes anerkendt forfatteren til som en af verdens bedste hjerner inden for business.