Lydbøger » Afgørende øjeblikke

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Afgørende øjeblikke Lydbog

4.1/5

Forfatter: Per Stig Møller

lydbog og e-bog

Introduktion

Der er de øjeblikke i vores verdenshistorie, som har været afgørende for, hvordan vores verden ser ud i dag. Og når vi ser tilbage på dem, virker det oplagt, at beslutningerne blev truffet, som de gjorde det dengang. Men som du kan læse om i Afgørende øjeblikke, var det langt fra sandheden. Her bliver der beskrevet og fortalt om de beslutninger, der krævede langt mere end bare et enkelt ja eller nej.

Afgørende øjeblikke bliver fortalt af Per Stig Møller, der som tidligere udenrigsminister har et unikt syn på verdensbilledet, som han tager med i betragtning, når han gennemgår nogle af historiens kritiske øjeblikke.

Informationer:

Oplæser: Flemming Enevold
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 13 timer og 34 minutter

Afgørende øjeblikke: Handling

Afgørende øjeblikke lydbog er en fascinerende undersøgelse af nogle beslutninger, som er blevet truffet i tidens løb. Det er øjeblikke, som kan virke oplagte, når vi ser tilbage på dem. Men som langt fra var det, da minutterne tikkede afsted, og der skulle træffes en afgørelse. Det kan du læse meget mere om i Afgørende øjeblikke lydbog gratis, som bliver fortalt at Per Stig Møller.

Her bliver der set nærmere på kritiske beslutninger i verdenshistorien. Som da de Gaulle tilbage i 1940 valgte at gå i eksil, mens han aktiverede en modstand mod tyskerne. Til trods for at han på daværende tidspunkt var særdeles alene om det. Der bliver også set nærmere på de selvfølgelige verdensbegivenheder. Som det faktum, at Winston Churchill blev premierminister i sin tid for at kunne fortsætte den lange kamp mod et truende Nazi-Tyskland.

En af de ting, der bliver lagt vægt på i Afgørende øjeblikke lydbog er, at disse beslutninger langt fra var så simple og nemme at træffe, som de giver udtryk for. Tværtimod. Vores tidligere udenrigsminister, Per Stig Møller, ser nærmere på disse begivenheder og mange flere i Afgørende øjeblikke lydbog gratis.

Her lukker han op for, hvad der førte til mange skæbnesvangre valg. Og det gælder ikke blot de nævnte med Churchill og de Gaulle. I Afgørende øjeblikke lydbog kan du også læse om kontroversielle beslutninger fra USA’s Nixons tid, og hvordan Helmut Kohl formåede at bringe Tyskland tilbage til Europa. Dette er en fascinerende bog om historiske nedslag, som vi har det med at tage for givet. Denne bog understreger, hvor vigtige de alle har været for vores tid.

Om forfatteren: Per Stig Møller

Per Stig Møller har skrevet en del bøger efterhånden, hvorfor det ikke er nogen overraskelse, hvor velskrevet Afgørende øjeblikke er. Her gør han brug af sin viden og indsigt om verden fra sin tidligere erfaring som udenrigsminister. Samtidig viser han, at han kan formidle om vigtige emner på en måde, der gør dem tilgængelige for enhver.

Afgørende øjeblikke er endnu en udførlig og historisk bog, der ser nærmere på verdenshistorien med nye briller. Hvis du har lyst til at læse mere af Per Stig Møller, kan du for eksempel tage fat på Den naturlige orden. Eller du kan læse hans personlige selvbiografi, Udenrigsminister.