Lydbøger » Afhjælp angst og nervøsitet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Afhjælp angst & nervøsitet Lydbog

4.6/5

Forfatter: Bobby Zachariae

lydbog

Introduktion

Har man angst eller bare er nervøst anlagt, så bliver dine udfoldelsesmuligheder og evne til at udvikle dig som person alvorligt begrænset. Det har kæmpe indvirkning på resten af dit liv, og ønsker du at nyde livet til fulde, er det sværere, hvis du har angst. Og det er noget de færreste ønsker – men som mange desværre kæmper med.

Heldigvis er der hjælp at hente, og behandlingsmulighederne er i dag rigtig gode. Ønsker du at undgå medikamenter, så er bogen Afhjælp angst og nervøsitet lige nu for dig. Her får du nemlig konkrete løsningsmuligheder ved hjælp af en behandlingsmetode, der kaldes visualisering. Du kan ved hjælp af Afhjælp angst og nervøsitet lydbog bekæmpe problemet.

Informationer:

Oplæser: Bobby Zachariae 
Sprog: Dansk
Kategori: Religion og spiritualitet
Længde: 59 minutter

Afhjælp angst & nervøsitet: Handling

Afhjælp angst og nervøsitet, skrevet af den danske psykolog Bobby Zachariae, lever op til sit navn. Bogen giver dig brugbare redskaber til at afhjælpe angst og nervøsitet ved hjælp af visualisering.

Visualisering er et redskab du kan bruge til at kontrollere angst og nervøsitet, som er med til at komplicere hverdagen, og kan være en stopklods for at opleve eller prøve ting, man ellers gerne ville.

Bogen kommer med generelle tips til at bekæmpe angst og nervøsitet, men den virkelige værdi er i øvelserne, som beskrives ned til mindste detalje. Disse øvelser kan på både den korte og lange bane gøre en kæmpe forskel ift. at afhjælpe angst og nervøsitet.

De tre øvelser, som Bobby Zachariae beskriver, er:
* Øvelse 1: Afspænding – et trygt og behageligt sted
* Øvelse 2: Ændring af indstillinger og tankemønstre
* Øvelse 3: Kort angstreduktion – repetition

Disse tre øvelser kan være alt du har behov for, for at afhjælpe din angst eller nervøsitet, men kan også være brugbare i kombination med professionel behandling, såsom psykoterapi eller medicin.

Står du overfor en situation, som du ved er angstprovokerende? Det kan eksempelvis være en eksamen, en date, første dag på en ny job, eller noget helt andet – situationer, hvori vi oplever angst, er forskelligt fra person til person. Hvis du står overfor en sådan situation, så kan Afhjælp angst og nervøsitet være en rigtig god løsning. De tre øvelser, som Bobby Zachariae grundigt beskriver i bogen, kan som nævnt hjælpe på både den korte og den lange bane.

På den korte bane ved at udføre øvelserne lige inden angsten ville melde sin ankomst, men også på den lange bane, hvis du holder fast i øvelserne, og udfører dem fra tid til anden. På den måde kan du, til dels, hjælpe dig selv i fremtidige situationer.

Om forfatteren: Bobby Zachariae

Bobby Zachariae, forfatteren bag bogen Afhjælp angst og nervøsitet, er en dansk psykolog, som til daglig arbejder med patienter, som kæmper med angst og nervøsitet. Han har set hvor stor indvirkning det kan have på folks liv og livskvalitet, og ønsker med Afhjælp angst og nervøsitet lydbog at hjælpe flere mennesker, end han har tid til gennem sin praksis.

Bobby Zachariae har udgivet flere bøger, hvor de fleste omhandler psyken, og hvordan man bekæmper diverse psykiske lidelser, såsom angst og stress, men han har også skrevet bøger om at sove bedre, at få mere selvværd og tiltro til sig selv, og hvordan man kommer tilbage til et godt liv efter et overstået kræftforløb. Du kan lytte til Afhjælp angst og nervøsitet lydbog gratis samt mange andre af hans bøger.