Lydbøger » Afklædt

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Afklædt Lydbog

4.1/5

Forfatter: Maj-Britt Randklit

lydbog og e-bog

Introduktion

Afklædt er den første roman fra Maj-Britt Randklit, der virkelig får dig til at spidse ører. Det er en klassisk krimifortælling, hvor ligene af kvinder pludselig begynder at blive lidt for mange.

Afklædt er en enkeltstående krimifortælling, der præsenterer dig for kriminalassistent Kirsten Dreyer, som pludselig står med en mærkværdig sag i hænderne. 

Historien i Afklædt bliver et spørgsmål om tid, fordi hvert nye drabsoffer gør sagen langt mere dyster og makaber. Ikke mindst da det går op for Kirsten, hvilken forbindelse alle ofrene har til sammen.

Hun må nu sætte alle kneb ind for at løse sagen, inden det er for sent.

Informationer:

Oplæser: Susanne Storm
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 54 minutter

Afklædt: Handling

Afklædt lydbog tager læseren med til Odense. En forholdsvis stille og rolig by, som en dag bliver vendt på hovedet, da der findes en livløs kvinde i vandkanten. Det går ikke hurtigt med at afklare, at kvinden er blevet dræbt og efterladt i Afklædt lydbog gratis. Nu er det store spørgsmål bare at finde ud af, hvorfor?

Tilbage ved Odense Politi lander sagen om kvinden i vandkanten på skrivebordet hos Kirsten Dreyer. Hun sidder som kriminalassistent i Drabsafdelingen, og hun begynder straks på efterforskningen af kvinden i vandkanten sammen med resten af sine kollegaer i Afklædt lydbog.

Der går dog ikke lang tid inden efterforskningen må tage højde for nye resultater, da endnu et kvindelig bliver fundet. Den anden kvinde er tilsyneladende blevet slået ihjel på nøjagtig samme måde og efterladt næsten præcis samme sted, som den første kvinde.

Som historien i Afklædt lydbog gratis udvikler sig, opdager Kirsten Dreyer flere og flere ting, som kvinderne havde tilfælles. Hvoraf det mest vigtigste spor er deres fælles arbejdssted på plejehjemmet Trygbo. Men det interessante ved plejehjemmet Trygbo er dets fortid. Efterforskningen i Afklædt lydbog afslører nemlig, at plejehjemmet Trygbo tidligere var et psykiatrisk hospital. Spørgsmålet er blot, om det har noget med kvindernes død at gøre.

Kirsten Dreyer er oppe imod flere forskellige forhindringer i Afklædt. Ikke alene kæmper hun med tiden, hun kæmper også ihærdigt for, at flere ikke skal ende som de to første kvinder.

Afklædt er Maj-Britt Randklits første kriminalroman, men som historien viser, behøver det ikke være den sidste kriminalroman fra hendes side.

Om forfatteren: Maj-Britt Randklit

Tilbage i 2017 udgav Maj-Britt Randklit sin første roman, Min mors hævn, som er noget helt andet end Afklædt. Afklædt er Randklits første kriminalroman, hvor hun trækker på sin baggrund og uddannelse i sundhedssektoren, med erfaring fra kommunikation og ledelse. Til dagligt arbejder hun som noget helt andet. I sin hjemby Odense praktiserer hun som fodterapeut, når hun ikke bruger sin fritid på at skrive romaner og noveller.

Afklædt er indtil videre også en enkeltstående roman, og du skal derfor ikke vente på nogle nervepirrende efterfølgende bog. Du kan blive forført og forbavset over historien i Afklædt, og stadig sidde tilbage med et roligt hjerte, når historien er slut.