Lydbøger » Afsporet

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Afsporet Lydbog

4.5/5

Forfatter: Michael Katz Krefeld

lydbog og e-bog

Introduktion

Denne bog, der er skrevet af den populære danske forfatter ved navn Michael Katz Krefeld, tager os med ind i historien om Thomas Ravnsholdt. Ravnsholdt er på sygeorlov efter sin kæreste, Eva, blev brutalt myrdet under et hjemmerøveri. Det fortælles, at Ravnsholdt er tynget af skyld over ikke at kunne have beskyttet Eva og har søgt tilflugt på en båd i Christianshavn kanal.

Der går dog ikke længe i dette værk, før Ravnsholdt bliver revet ud af sin kummerlige tilværelse. Dette sker, da en ven kontakter ham med henblik på at redde en ung pige, der er forsvundet sporløst. Lyt til denne lydbog og find ud af, om det lykkes at afværge endnu en katastrofe og finde en unge pige i live.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 52 minutter

Afsporet: Handling

Med Afsporet af Michael Katz Krefeld bliver vi en del af historien om kriminalbetjenten ved navn Thomas Ravnsholdt, men for de fleste på stationen er han nu bedst kender under navnet Ravn. I begyndelsen af Afsporet lydbog bliver Ravn sendt på sygeorlov efter en trist begivenhed. Det er nemlig ikke særligt lang tid siden, at Ravns kæreste, Eva, blive brutalt myrdet under et hjemmerøveri.

Lyt til Afsporet lydbog gratis og hør om, hvordan Ravn er tynget af skyldfølelse over, at han ikke kunne være der for at beskytte den nu afdøde Eva. Det fortælles i Afsporet lydbog, at Ravn forsøger at flygte fra det hele, hvilket til sidst får ham til at søge tilflugt på sin motorbåd, der findes i Christianshavns kanal. Her forsøger han ifølge Afsporet lydbog at komme sig over sit tab i selskab med hunden Møffe.

Det fortælles i Afsporet, at Ravn en dag bliver revet ud af sin sorg og må tage sig af at hjælpe en kær ven. Dette sker i Afsporet, da vennen en dag beder ham om hjælp til at finde en ung pige, der for nogle år tilbage forsvandt sporløst. Afsporet fortæller, at Ravn dykker ned i efterforskningen og inden længe er på vej tilbage mod sin gamle arbejdsplads.

Afsporet fortæller nemlig, at Ravn i sin tid som betjent var en integreret del af den københavnske undergrund. Lyt til Afsporet lydbog gratis og hør om, hvordan Ravn finder spor, der peger i retning af, at kvinden er blevet solgt til storforbryderen Slavros.

Giv dig i kast med Afsporet lydbog og følg dette dramatiske kapløb mod tiden. Ravn må gøre alt, hvad der står i sin magt for at finde kvinden, inden hun må lade livet, og du kan nu finde ud af, om det lykkes.

Om forfatteren: Michael Katz Krefeld

Den danske forfatter til Afsporet, Michael Katz Krefeld, blev født i Gammel Holte og er i dag bedst kendt for sine kriminalromaner. Det er dog ikke kun dette, som forfatteren er kendt for, for han har tidligere arbejdet på en lang række spille- og novellefilm samt flere TV-serier som for eksempel ”Nikolaj og Julie” og ”Nynne”.

I sit forfatterskab debuterede Krefeld med værket ”Før Stormen”, og denne udgivelse blev senere efterfulgt af ”Pans hemmelighed”. Senere udkom andre værker som ”Protokollen” og ”Sort sne falder”, mens 2013 blev året, hvor Afsporet blev udgivet. Dette værk markerer det første bind i serien om Thomas Ravnsholdt.