Lydbøger » After

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

After Lydbog

4.8/5

Forfatter: Anna Todd

lydbog og e-bog

Introduktion

Er du klar til den næste romantiske sensation, som er perfekt til fans af Fifty Shades bøgerne? After-serien følger den unge Tessa, som er den typiske nabopige, på rette vej til det ideelle liv med hus og hvidt hegn om haven. Hun har viljen og hjernen til selv at bestemme, hvilken retning hendes liv skal tage, og hun har sin mors støtte, fordi de begge ved, at Tessa er en fornuftig pige med hovedet skruet godt på.

Lige indtil hun møder Hardin, i sine første dage efter at være flyttet på kollegieværelse. After-serien begynder for alvor at blive spændende, da Tessa møder Hardin, og hele hendes liv vendes på hovedet. Det er serien, som startede på det online fællesskab Wattpad, men som senere blev udgivet for et større publikum.

Informationer:

Oplæser: Inez Gavilanes
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 15 timer og 11 minutter

After: Handling

Tessa har alt hvad hun skal bruge, og hun ved, hvilken retning hendes liv skal bevæge sig i. I After lydbog er hun på vej til at starte på college, og her møder hun Hardin. Pludselig glemmer Tessa alt om sit indtil da perfekte liv, med en stabil kæreste hjemme i byen og en ambition for at klare sig selv i skolen. Da Hardin bliver en del af hendes liv, vendes alt det på hovedet i en hvirvelvind af følelser.

Hardin er alt det, som Tessa burde hade, og det gør hun også. Gør hun ikke?

After lydbog gratis tager fat på den spirende romance mellem Tessa og Hardin, som hun ikke burde opsøge. For Tessa har jo allerede den perfekte kæreste derhjemme, så hvorfor er hun så investeret i Hardin?

After lydbog er Fifty Shades of Grey til den lidt yngre generation. Det er en fængslende romance, som skubber dig frem og tilbage mellem at elske karakteren og hade karakteren. Tessa sidder i samme dilemma, men hun bliver ved med at opsøge Hardin, for hun kan ikke nægte den passion, der opstår mellem dem. 

Spørgsmålet, som hun nægter at se i øjnene er, hvorfor hun bliver ved med at opsøge Hardin, når han bliver ved med at skubbe hende væk lige så meget, som han vil have hende. After lydbog gratis er en fængslende romance, som er svær at lægge fra sig, når først du er kommet i gang. Der er store følelser på spil på næsten hver en side, og den sensuelle stemning gnistrer mellem siderne.

Om forfatteren: Anna Todd

Anna Todd startede med at skrive fanfiction på den online platform, der hedder Wattpad. Det skulle senere udvikle sig til After, som endte med at blive fem bøger. Siden udgivelsen af After lydbog i 2014, er serien blev oversat til mere end 35 sprog, og i senere år er den også blevet filmatiseret. Til daglig bor hun i Los Angeles med sin mand og søn, hvor hun bliver ved med at skrive romantiske bøger for en yngre generation. 

After kan betragtes som en romantisk serie for et lidt yngre publikum, som ikke er klar til de elementer, som Fifty Shades of Grey indeholder.