Lydbøger » Akasha arkivet

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Akasha arkivet Lydbog

4.1/5

Forfatter: Sandra Anne Taylor

lydbog og e-bog

Introduktion

Så langt tilbage som menneskeheden kan huske, har der eksisteret en kæmpe vidensbank af alt i hele verden. Den kaldes Akasha arkivet, og i denne bog får du en introduktion til hvad præcis Akasha arkivet er. Nogle vil påstå, at det er en kæmpemæssig kosmisk bank af viden fra alt og alle i hele verden. Til trods for den simple beskrivelse at være en bank, er det ikke bare lige til at få adgang dertil.

I Akasha arkivet tager forfatteren Sandra Anne Taylor dig med gennem en introduktion til det spirituelle fænomen, og giver dig råd til, hvordan du kan få adgang til Akasha arkivet.

Informationer:

Oplæser: Anne-Mette Johansen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 7 timer og 40 minutter

Akasha arkivet: Handling

Akasha arkivet lydbog er et fænomen, der strækker sig langt tilbage i teosofiske og esoteriske traditioner. Akasha arkivet bliver af langt de fleste præsenteret som et universelt bibliotek af viden, der dækker alt den viden, du nogensinde kunne få brug for. Også når det gælder dig selv og din fremtid. Det er både en skræmmende, men også imponerende tanke, og det er forståeligt, hvorfor mange er fascineret af dette begreb. Og forståeligt, hvorfor folk har været fascineret af det i så mange år.

Beskrivelsen af Akasha arkivet lydbog gratis går tilbage til sanskrit. Heraf kommer betydningen at være himmel eller det mere spirituelle æter. Det er også derfor, at Akasha arkivet bliver tilskrevet til at være et kosmisk bibliotek, som ikke er håndgribeligt, men stadig tilgængeligt for alle, der har adgangen dertil.

I Akasha arkivet lydbog gratis får du ikke blot en introduktion til selve begrebet og forståelsen for Akasha arkivet, du bliver også præsenteret for, hvordan arkivet kan påvirke dig som enkeltperson. Desuden får du hjælpen og redskaberne til selv at komme i kontakt med Akasha arkivet. For det er ikke mere kompliceret, end hvad vi selv gør det til. I hvert fald ifølge forfatteren Sandra Anne Taylor.

Akasha arkivet lydbog beskriver, hvordan arkivet lever rundt om os hele tiden. Det er blot at nærstudere en af de mange energier, som omringer os fra morgen til aften. Det er i de energier, at du til hver en tid kan få adgang til Akasha arkivet.

Ideen om Akasha arkivet kan virke mystisk for mange, men det er en af hensigterne bag at skrive denne bog; at afmystificere konceptet. Foruden den generelle viden om Akasha arkivet lydbog får du også en række øvelser og forskellige teknikker, som hjælper dig til at finde adgang til dit eget Akasha-arkiv.

Om forfatteren: Sandra Anne Taylor

Sandra Anne Taylor er forfatter og terapeut, to karrierer, som hun nu kombinerer i sin bog om Akasha arkivet. Sandra Anne Taylor har selv arbejdet med Akasha arkivet i mange år, og nu mener hun, at det er på tide, at resten af verden får den samme viden, som hun altid har haft adgang til.

Sandra Anne Taylor bruger selv sin adgang til Akasha arkivet dagligt i sit arbejde, og ifølge hende er det noget af det mest befriende i sin hverdag. Det er en række åndelige og naturlige oplevelser, du kan få lov til at opleve ved selv at få adgang til Akasha arkivet med hjælp fra Sandra Anne Taylors mange forskellige øvelser og råd.