Lydbøger » Aktion Aktion Aktion

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Aktion Aktion Aktion Lydbog

4/5

Forfatter: Niels Lunde

lydbog og e-bog

Introduktion

Forfatteren bag bogen Aktion Aktion Aktion er erhvervskommentator Niels Lunde. Da Niels Lunde i en lang periode i sin karriere har været erhvervskommentator, og derved har haft mange cases i hånden, ville denne erfaring tydeligt bruges i denne bog.

I Aktion Aktion Aktion lydbog hører man om Danmarks største fodboldklub, nemlig Brøndby IF. I 2016 skulle der ændres i hele klubbens struktur og deres strategi, hvis de ønskede at have en god fremtid i Superligaen. Bestyrelsen og sportsdirektøren valgte, at den bedste løsning ville være en ny træner, nemlig den tyske Alexander Zorniger. I første sæson formåede den nye træner at ændre på klubben. Brøndby IF blev nemlig ført helt frem til en andenplads i Superligaen samt pokalfinalen.

Informationer:

Oplæser: Tobias Hertz
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 10 timer og 24 minutter

Aktion Aktion Aktion: Handling

Bogen Aktion Aktion Aktion af erhvervskommentatoren Niels Lunde følger Danmarks største fodboldklub, nemlig Brøndby IF. I Aktion Aktion Aktion lydbog får læseren nemlig muligheden for at komme helt tæt på maskinrummet i Danmarks største og meget bekendte fodboldklub Brøndby IF. Aktion Aktion Aktion giver også læseren mulighed for at få et unikt portræt af superligatrænerens arbejde, i en tid hvor fodboldklubben oplever flere negative hændelser.

For at høre mere om hvordan Brøndby IF og deres træner fungerer bag maskinrummet, kan man med fordel lytte til Aktion Aktion Aktion lydbog gratis.

I Aktion Aktion Aktion lydbog hører man om Danmarks største Fodboldklub Brøndby IF. Man hører også om det smertefulde opgør de havde med sig selv. De stod nemlig i 2016 midt i en situation, hvor de skulle tænke på, hvordan de kunne redde klubbens fremtid. De seneste par år havde klubben nemlig oplevet mange kriser, skuffelser og afgørende nederlag. Dette skulle der ændres på i en fart, hvis de ville være en del af toppen af Superligaen.

I Aktion Aktion Aktion lydbog hører man om fodboldklubbens bestyrelse, samt sportsdirektør Troels Bech. De planlagde en ny dagsorden og valgte at sætte en ny strategi. Det skulle vise sig, at med lidt tålmodighed, så kunne denne nye strategi opbygge et nyt storhold på den Københavnske vestegn. Det første klubben skulle gøre, ville være at få en ny træner. Her ville de have den kompromisløse tyske fodboldtræner Alexander Zorniger.

I Aktion Aktion Aktion følger man den nye træners tid. Her opnåede fodboldklubben nemlig en andenplads i Superligaen og pokalfinalen. Alt dette i første sæson med den nye tyske træner. Lyt til Aktion Aktion Aktion lydbog gratis, og hør hvordan resten af klubbens strategi udformede sig.

Om forfatteren: Niels Lunde

Forfatteren bag Aktion Aktion Aktion hedder Niels Lunde. Niels Lunde er en dansk journalist og erhvervskommentator. Niels Lunde har tidligere været ansvarshavende chefredaktør for Berlingske Tidende i perioden 2002 til 2007. Hans karriere begyndte for alvor da han fra Aarhus Universitet opnåede sin kandidatgrad i statskundskab, som også er kaldt politologi. Efter sin uddannelse blev han i 1988 en del af Dansk Arbejdsgiverforening. Her blev han redaktionschef på et blad foreningen havde, hvilket hed Arbejdsgiveren.

Der gik ikke mange år efter hans arbejde med foreningen, at han blev ansat som journalist på Det Fri aktuelt. Her arbejdede han med speciale i arbejdsmarkedsstof. Året efter i 1995 kom han til Berlingske Tidende, hvor han opnåede flere titler gennem årenes løb. Her blev han eksempelvis erhvervsredaktør og medlem af chefredaktionen.

Niels Lunde har en stadig aktiv rolle som erhvervskommentator samt forfatter. Han har skrevet flere relevante bøger inden for det erhvervsfaglige område.