Lydbøger » Akutlægens dagbog

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Akutlægens dagbog Lydbog

4.1/5

Forfatter: Ulf Hørlyk

lydbog og e-bog

Introduktion

Har du nogensinde tænkt over, hvad der skal til for at andre mennesker vil arbejde så hårdt for at redde andre? Akutlægens dagbog er et vidnesbyrd om netop det. Det er Ulf Hørlyk, som har været læge i mere end 17 år, der fortæller ærligt og detaljeret om sit liv som læge. 

Han åbner op om den største udfordring i sin karriere, da Corona-pandemien brød ud i Danmark i foråret 2020. Akutlægens dagbog er et inspirerende indblik ind i en karriere, som de færreste kan forestille sig. 

Det er erindringer fra en karriere, som har dækket over mangt og meget, men hvor Covid-pandemien overskygger langt de fleste sager. Fortalt fra sine egne erindringer og brudstykker af en dagbog sætter Akutlægens dagbog lydbog lys over, hvad der helt præcist er med til at drive en mand til at hjælpe så mange andre i kritiske situationer.

Informationer:

Oplæser: Nicolaj Kopernikus
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer og 57 minutter

Akutlægens dagbog: Handling

Akutlægens dagbog lydbog gratis er et inspirerende indblik i en mand, som har brugt halvdelen af sit liv på at hjælpe andre. Mange spørger, hvad der er drivkraften for at blive læge? Er det et stort heltemod? Er det en trang til at gøre en betydelig forskel for andre? Er det noget helt tredje, som kan være svært at sætte ord på? Det forsøger Ulf Hørlyk at sætte ord på i Akutlægens dagbog, som dækker hele hans karriere til dato.

Akutlægens dagbog lydbog gratis giver også et helt nyt syn på den pandemi, som ramte Danmark i 2020, og som skabte store omvæltninger for hele sygepersonalet i landet. Som overlæge blev Ulf Hørlyk presset til at træffe nogle hurtige beslutninger om hospitalets daglige rutiner, for at kunne stå til for det pres, som alle landets hospitaler blev udsat for. Men som Akutlægens dagbog lydbog fortæller, er det ikke kun i arbejdslivet at presset fyldte. Det gjorde også sin indflydelse i privatlivet.

Ulf Hørlyk kaster lys over de måneder i 2020, som mange vil komme til at huske for godt og ondt. Han gør op med sig selv om, hvad der har været drivkraften for ham, til at dedikere sit liv til at redde så mange andre. For det har haft sine omkostninger. 

Ulf Hørlyk fortæller i Akutlægens dagbog lydbog om stort og småt fra sin karriere, der dækker alt lige fra ambulancereporter, landsbytjansen på en klippeø og ikke mindst mange nætter som lægevagt på en af landets mange skadestuer. Akutlægens dagbog er et vidnesbyrd om en vilje, som nogle måske vil kalde storhedsvanvid, til at demonstrere sit værd konstant, mens det allervigtigste i livet personligt bliver sat til side.

Om forfatteren: Ulf Hørlyk

Akutlægens dagbog er muligvis sin første af sin slags, men ikke den sidste. Ulf Hørlyk har med denne bog skrevet en historie med selvindsigt, som mange kun kan lede efter. Det er et personligt indblik i, hvad der skal til for, at man indser, hvad der er vigtigt i livet samtidig med, at man konstant skal stå til livsnødvendig rådighed for andre.

Som lydbog er den oplæst af Nicolaj Kopernikus, som giver historien et helt andet liv. People’s har måske taget en chance med udgivelsen af denne selvbiografi, men med Ulf Hørlyks ærlige tilgang til livet som overlæge, er det en chance, som nok skal give af sig. For det er uden tvivl et vigtigt indblik i en kritisk tid i Danmark.