Lydbøger » Aldrig

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Aldrig Lydbog

4.1/5

Forfatter: Ken Follet

lydbog og e-bog

Introduktion

Har du nogensinde overvejet hvordan tredje verdenskrig potentielt kunne blive til virkelighed? I Aldrig lydbog af Ken Follet går forfatteren efter sine mange historiske romaner tilbage til den fiktive spændingsgenre og fortæller med skræmmende realisme, historien om, hvordan verden kan ende på randen af en atomkrig. Et i starten forståeligt men herefter meningsløst magtspil udfolder sig mellem verdens førende nationer og eskalerer til et niveau som menneskeheden ikke har oplevet siden cubakrisen.

Man skulle tro, at menneskeheden var blevet klogere og krig synes blandt de fleste som utopi i vores moderne samfund. Det kan da ikke passe, at verdens ledere ikke er kompetente nok til at være i stand til at slutte fred uden krigshandlinger og tab af menneskeliv? Det er de følelser som du som læser sidder tilbage med efter at have gennemlevet Aldrig lydbog og meningen med titlen står i slutningen lysende klart. Denne skræmmende realistiske historie må aldrig blive til virkelighed. Lige nu kan du lytte til Aldrig lydbog gratis på de foretrukne lydbogstjeneste.

Informationer:

Oplæser: Michael Brostrup
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 23 timer og 25 minutter

Aldrig: Handling

Det er mere end 50 år siden, at USA’s sikkerhedsniveau var på sit højest niveau DEFCON 1: Atomkrig er udbrudt eller findes overvejende sandsynligt. Præsident Green, USA’s måske første kvindelige præsident, skal navigere gennem en international krise samtidig med, at hun skal håndtere rollen som en god mor og hustru med de udfordringer der er kombineret med en 14-årig teenagedatter og manglende tid til at pleje sit ægteskab.

På modsatte side følger vi vicesikkerhedsminister Kai, der med et moderne syn på den kommunistiske ideologi kæmper imod gammelkommunisternes militaristiske holdninger. Gennem et netværk af agenter håndteres konflikt efter konflikt fornuftigt og katastrofer afbødes på trods af udfordringer fra et diktatorisk Nordkorea.

Foruden regeringsniveauer i Kina og USA, følger vi i Aldrig lydbog en hemmelig amerikansk agent, Abdul, der har fået til opgave at optrevle et terrornetværk. Ved at følge leverancen af en stor mængde narkotika på tværs af landegrænser identificeres en række af vigtige mellemmænd og områder, hvis informationer videregives til Abduls kontaktperson i CIA. Selv en agent kan blive forelsket, men er et kærlighedsforhold foreneligt med den opgave som er blevet stillet ham af CIA?

Aldrig lydbog af Ken Follet er en stærk spændingsroman der er svær at lægge fra sig, når man når punktet, hvor man som læser eller lytter har lært alle personerne at kende. Lydbogen viser stærke kontraster i en tid så moderne som vores og understreger, hvordan nogle mennesker i verden fortsat lever under fattige og udemokratiske forhold.

På et større plan sidder man som læser tilbage med en følelse af meningsløshed. Hvorfor kan kloge mennesker ikke snakke sammen og finde en fredelig løsning? Skal stolthed virkelig koste millioner af menneskeliv?

“Aldrig” er en roman, om alt det, der aldrig må ske, men som Ken Follett skriver op til at lyde meget sandsynligt. Verden er mere farlig, end de fleste tænker, og det er fascinerende og læseværdigt, men også ganske uhyggeligt

BØRSEN

Ken Follets skræmmende undergangs-thriller sender gys gennem krop og sjæl (…) Med et imponerende overblik og stor udenrigspolitisk indsigt samler Follett trådene, så truslen mod verdensfreden bliver meget nærværende

BERLINGSKE

Om forfatteren: Ken Follet

Ken Follet er mest kendt for century-triologien, der er en fremragende fortælling om det 20. århundrede med et gribende indblik i verdenskrigene. Særligt optrapningen til 1. verdenskrig, hvor mordet på den Østrig-ungarske kronprins og en række af optrappende reaktioner endte i en af de værste krige nogensinde, har Ken Follet hæftet sig ved.

Det er samme historie som bliver fortalt i Aldrig lydbog, blot i det 21. århundrede. Man skulle tro at vi var blevet klogere siden da, men på skræmmende realistisk vis formår Follet at skabe en historie, der er på virkelighedstro facon viser, hvordan 3. verdenskrig kunne blive til. Oplev Aldrig lydbog gratis på Bookbeat, Chapter eller Mofibo.