Lydbøger » Aldrig mere angst

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Aldrig mere angst Lydbog

5/5

Forfatter: Mette Bender, Sisse Find

lydbog og e-bog

Introduktion

Lyder ideen om at bruge mindre tid på bekymringer, grublerier og andet selvdestruktivt tankespind appellerende? Aldrig mere angst lydbog af Mette Bender og Sisse Find sætter fokus på angst og ængstelse ved at oplyse viden og metoder, der kan minimere din egen angst. Lyt til Aldrig mere angst lydbog gratis og få den viden og de metoder du mangler, for at stå mentalt stærkere.

Har angst noget at gøre med gener, din personlighed, eller traumatiske hændelser i fortiden? Svaret får du i aldrig mere angst lydbog, hvor du lære med et 6-ugers program at kontrollere din bekymring, og dermed ikke lader dårlige oplevelser producere angst. Med denne kan du slippe for angst nu og i fremtiden.

Informationer:

Oplæser: Sisse Find
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 6 timer og 49 minutter

Aldrig mere angst: Handling

Når man lider af angst, har man typisk katastrofetanker, det vil sige stærkt overdrevne tanker om en situations farlighed og ens egen manglende evne til at kunne håndtere situationen. Tankerne kredser om farlige situationer, som man føler sig ude af stand til at håndtere.

Angstramte udvikler ofte to former for adfærd – undgåelsesadfærd og sikkerhedsadfærd. De fleste angstramte prøver at undgå det, der udløser deres angst. Det kan være bestemte genstande, personer, steder eller situationer.

Negative tanker, angst og uro kan have en tendens til at kører i ring, men der er hjælp at hente. Aldrig mere angst lydbog er baseret på brug af metakognitiv terapi, der har vist sig at være en af de mest effektive metoder til at overvinde stress og angst, og som stræber efter at fjerne tidskrævende bekymringer og grublerier ved at udvikle nye måder, du kan forholde dig til negative tanker på.

I Aldrig mere angst lydbog får du redskaberne til at få kontrol over dine tanker, eller de tanker vi har om vores tanker. Lyt til Aldrig mere angst lydbog gratis hvor der bliver gennemgået de grundlæggende principper i metakognitiv terapi og meditation. Desuden får du et 6-ugers program, der effektivt tager dig igennem din rejse og træner dig til at bruge mindre tid på bekymringer og andet selvdestruktivt tankespind.

Det er underordnet om du har fået diagnosticeret angst, eller om du “bare” har tendens til uro og ængstelse – Aldrig mere angst lydbog hjælper dig til at hjælpe dig selv og komme til at stå på dine egne to ben, så du står stærkere i dig selv.

Om forfatteren: Mette Bender, Sisse Find

Sisse Find er uddannet psykolog, cand.psych. aut og advanced level MCT Institute TM registreret terapeut fra MCT-instituttet i Manchester og Oxford, hvor hun har en 3-årig specialist efteruddannelse i metakognitiv terapi. Hendes arbejde baserer sig på nyere psykologiske teorier om stress og psykopatologi, der sætter nye dagsordener for effektiv terapi og coaching.

Derudover er hun erfaren foredragsholder og underviser i mental sundhed og trivsel.

Mette Bender er videnskabsjournalist og skriver om psykologi og samfund. Hun har været forfatter siden 2001 og er medforfatter til bøger som Smertefri (2018) og Fri for Allergi (2018), Spis dig fra overgangsalderen (2013) Mere end pap og bonus (2010), Mirakelfrøet Chia. (2014), Mad til glade tarme (2016) og mange flere.