Lydbøger » Alf og Bjørn redder verden

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Alf og Bjørn redder verden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Sophie Souid

lydbog og e-bog

Introduktion

Død over tandfeen er den første i serien om Alf og Bjørn redder verden, der passer perfekt til de eventyrlystne børn. Det er en spændingspakket serie om to brødre, der ikke lader sig snyde af nogen, og da slet ikke mystiske væsner som tandfeen. 

Alf og Bjørn redder verden handler om brødrene Alf og Bjørn, der aldrig er bange for at tage på et eventyr, også når der ikke er udsigt til nogen. For så finder de bare selv på et. Hvilket også er tilfældet i Død over tandfeen. Hvis børnene er klar til at opklare mystiske mysterier, kan I sagtens begynde med Alf og Bjørn redder verden.

Informationer:

Oplæser: Mads Hjulmand
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 1 timer og 32 minutter

Alf og Bjørn redder verden: Handling

Alf og Bjørn redder verden lydbog præsenterer læseren for brødrene Alf og Bjørn. De to brødre har lige så længe de kan huske været ude efter eventyr. Og de er ikke bange for selv at opsøge det ene eventyr efter det andet, faktisk foretrækker de det på den måde. Og uanset hvad de kommer ud for, kan de to brødre altid stole på hinanden i Alf og Bjørn redder verden lydbog gratis.

Da Alf taber en tand, er begge brødre opsat på, at der snart vil ligge en skinnende tyver under Alfs pude. Men da de kigger efter, opdager de, at tandfeen har været der, men der er ikke skyggen af en tyver i Alf og Bjørn redder verden lydbog. Det vil ingen af dem finde sig i. Derfor beslutter de sig hurtigt for, at de vil sætte en eftersøgning i gang for at finde tandfeen. Hun skylder dem en tyver sammen med en forklaring.

Alf og Bjørn redder verden lydbog gratis tager brødrene med på vilde eventyr, og det lykkedes dem da også at finde tandfeen. Men det skal hurtigt vise sig, at tandfeen langt fra er den venlige type, som hun har rygte for at være. Tandfeen er ikke bare lige sådan en, man beder om at overrække en tyver. Hun har nemlig opdaget en ting, der gør det endnu nemmere for hende at opsamle alle pengene fra tandmarkedet i Alf og Bjørn redder verden lydbog.

Men Alf og Bjørn er lige så retfærdige, som de er eventyrlystne, og da de opdager, at tandfeen ikke har rent mel i posen, går de straks i gang med at planlægge.

Om forfatteren: Sophie Souid

Alf og Bjørn redder verden er den første bog i en ny serie af Sophie Souid. Den første bog, Død over tandfeen, sætter virkelig serien godt i gang med de modige brødre, der enkelte gange får hjælp af pigen Holly. For selvom Alf og Bjørn virker til at være nogle ballademagere, er de altid retfærdige og vil gøre alt i deres magt for, at andre føler samme retfærdighed.

Hele serien er skrevet med en fantastisk humor, der samtidig giver plads til, at børnene kan lære noget alvorligt fra den sjove historie. I Døden over tandfeen lærer børnene for eksempel, at det er vigtigt at passe på sine tænder.