Lydbøger » Alkymisten

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Alkymisten Lydbog

3.9/5

Forfatter: Paulo Coelho

lydbog og e-bog

Introduktion

Den moderne klassiker Alkymisten er skrevet af Paulo Coelho, som er en brasiliansk forfatter. Dette værk har solgt over 37 millioner af eksemplarer. Dette skyldes formegentligt, at værket ændrer på læserens liv, hvilket der kun er få værker der kan. Der gives nemlig nyttig visdom gennem budskabet, som enhver kan få gavn af. Derfor kan man med fordel lytte til Alkymisten lydbog gratis.

Alkymisten følger en fårehyrde fra Andalusien, og han hedder Santiago. Santiago vil dog mere med sit liv, end at passe på får. Han vil finde en af verdens rigeste skatter. I værket følger læseren derfor hovedpersonens rejse. Hans rejse passerer blandt andet gennem Tanger samt Egyptens ørken. På hans rejse møder han også Alkymisten, hvilket får en stor indflydelse på hans rejse.

Informationer:

Oplæser: Lars Lippert
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 4 timer og 6 minutter

Alkymisten: Handling

Bogen Alkymisten er skrevet af den brasilianske forfatter Paulo Coelho. Alkymisten lydbog er en af de få værker, som har evnen til at kunne ændre læserens liv. Lyt til Alkymisten lydbog gratis og oplev den sensationelle følelse, som mere end 37 millioner andre læsere over hele verden også har oplevet. Denne bog er en moderne klassiker.

Alkymisten er en magisk fortælling om Santiago, og Santiago er en andalusisk fårehyrde. I Alkymisten lydbog følger man derfor den andalusiske hovedperson Santiago, som er en fårehyrde, men ikke en helt almindelig en af slagsen. Santiago har nemlig stillet sig selv et passioneret mål. Dette mål består af, at han vil finde en af verdens rigeste skatte. Lyt til Alkymisten lydbog gratis, og følg hans eventyr, og find ud af, om det lykkedes for ham at finde skatten.

I Alkymisten lydbog hører man, at fårehyrden Santiago forlader sit hjem i Spanien. Han kommer ud på en lang rejse, hvor han passerer gennem Tanger og Egyptens ørken. På sin rejse er der et skæbnesvangert møde med Alkymisten. Hvad der mon sker efterfølgende, kan man med fordel læse i bogen Alkymisten, som også findes som lydbog.

På sin vej finder Santiago mange skatte. At han fandt disse skatte har dog en vigtig visdom for læseren.

De fundne skatte lærer læseren, at man bør følge sit hjerte, lytte til sit sind og forstå de tegn som gives på ens vej. Frem for alt er endnu et vigtigt budskab i værket, at man bør følge sine drømme. Hvis Santiago ikke havde fulgt sine drømme, havde han ikke fundet nogle af skattene på sin vej. Han havde blevet i sit hjem i Spanien, og fortsat sit arbejde som fårehyrde.

Om forfatteren: Paulo Coelho

Paulo Coelho født i 1947 er en brasiliansk forfatter, som har udgivet en del værker. Værket som forfatteren er mest kendt for er Alkymisten. Denne bog er så populær, at den er blevet oversat til over 50 forskellige sprog, og alene i Brasilien har forfatteren solgt over to millioner eksemplarer. Forfatteren er også kendt for sit værk Elleve minutter, som er hans næstmest kendte værk.

Forfatteren har modtaget en række internationale udmærkelser. Han har eksempelvis modtaget Crystal Award fra World Economic Forum, men også den højeste franske orden Æreslegionen. Han er derfor ikke blot en helt almindelig forfatter. Hans bøger alene har solgt over 56 millioner eksemplarer internationalt.

At være forfatter er ikke det eneste Paulo Coelho er. Han er også en frontfigur for socialt arbejde. I januar 2001 blev han medlem af bestyrelsen i Schwab Foundation for Social Entrepreneurship. Denne organisation arbejder med sociale projekter.