Lydbøger » Allahs riddere

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Allahs riddere Lydbog

3.3/5

Forfatter: Torben Poulsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Allahs riddere handler om Samir, som er i en svær situation. Han ved hvem der stak dørmanden ned på diskoteket. Samir skal til at træffe en beslutning, som ikke blot vil påvirke hans eget liv, men også alle omkring ham. Skal han være retfærdig og fortælle politiet hvem der gjorde det, eller skal han være loyal for sine palæstinensiske brøde, og lade vær med at vidne mod dem.

Faren til Samir beslutter at han bør besøge sin fætter på Vestbredden. Han skal sige farvel til livet han kendte, og han skal sige farvel til Aya, en kvinde han lige havde mødt. Lyt til Allahs riddere lydbog gratis og hør om Samirs situation.

Man hører i Allahs riddere lydbog at han møder nye personer, såsom Wafa og den jødiske Rona. Dagen hvor et sørgeoptog tager til, tager alt en væmmelig drejning. Dette påvirker Samir, også efter han kommer tilbage til Danmark.

Informationer:

Oplæser: Torben Poulsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 5 timer og 7 minutter

Allahs riddere: Handling

Det som Samir troede ville være en normal bytur for kammeraterne, skulle nu vise sig at ændre Samirs liv drastisk. I Allahs riddere følges den unge herre Samir. I Allahs riddere lydbog hører man om en situation som stiller Samir i en meget svær situation. En bytur ender nemlig med at en dørmand bliver stukket ned foran et lokalt diskotek.

Samir er nemlig uskyldig, men han har informationer som politiet ville kunne bruge. Problemstillingen for Samir er nemlig, at han er et vidne. Han ved ikke om han skal lade som om han intet ved om hændelsen, eller om han skal vidne mod sine palæstinensiske brødre, nogle af hans meget nære kammerater. Hvilket valg Samir træffer, kan man høre om i Allahs riddere lydbog. Man kan desuden få Allahs riddere lydbog gratis.

I Allahs riddere står Samir over for sit livs største beslutning, nemlig det rigtige eller det loyale valg. Det valg han dog træffer, får drastiske konsekvenser. Disse konsekvenser gælder både ham selv og hans familie. Derfor beslutter hans far at sende ham ned til en fætter, som bor på Vestbredden. Samir skal derfor sige farvel til det liv han er vant til, hvilket gør ham ilde til mode. Han havde lige mødt kvinden Aya, som han nu måtte forlade.

I Allahs riddere lydbog hører man, at han ankommer til byen Masha. Her oplever han konflikten mellem palæstinenserne og israelere, og han møder Wafa og hendes jødiske veninde Rona, som inviterer dem med hjem tilbage til Jerusalem. Det hele går dog galt på dagen, hvor der er et sørgeoptog.

En forandret Samir vender tilbage til Danmark, men hans nye tilværelse er usikker. Hvad skete der da Samir var i udlandet, og hvordan går det med Aya? Lyt til Allahs riddere lydbog gratis og find ud af hvad der sker.

Om forfatteren: Torben Poulsen

Torben Poulsen er en dansk forfatter, født i Hjørring i 1946. Torben Poulsen har blandt andet skrevet værkerne Allahs riddere samt Kup og kærester. Kup og kærester var Torben Poulsens debut. Herefter begyndte hans karriere inden for den litterære verden. Værkerne han har skrevet er endda trykt i flere oplag, både i Danmark, men også i Sverige.

Torben Poulsen begyndte i en tidlig alder at skrive. Forfatterens far var journalist, hvilket også fik en indflydelse på hans karrierevalg. Forfatteren tjente lommepenge ved at skrive artikler i aviser, og som gymnasieelev var han ferieafløser på lokalredaktionen i Vordingborg. Da han blev student fra gymnasiet i 1966, var han derfor ikke i tvivl om hvad han ville. Han blev journalistelev.

Forfatteren var militærnægter og lavede udsendelser til DR’s musikradio. Dette ledte i 1973 til at han fik en karriere hos Radio Fyn i Odense. Her arbejdede han som journalist i 27 år.