Lydbøger » Alle mine morgener på jorden

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Alle mine morgener på jorden Lydbog

4.8/5

Forfatter: Troels Kløvedal

lydbog og e-bog

Introduktion

Den nu afdøde Troels Kløvedal var en folkekær mand, og med udgivelsen af Alle mine morgener på jorden har han skabt noget, som kan kaldes for et livstestamente. I Alle mine morgener på jorden lydbog fortæller han om hele sit liv helt fra barnsben. Undervejs er der fortællinger, hvor Kløvedal ser tilbage på alle de kvinder, som Kløvedal har elsket, og den familie, som han har stiftet.

Alle mine morgener på jorden er en ærlig fortælling om, hvordan det er at vokse op i et kollektiv og senere arbejde hårdt for at opnå sine drømme om at rejse Jorden rundt på skibet Nordkaperen. Lyt til Alle mine morgener på jorden lydbog gratis og få del i den folkekære Kløvedals liv.

Informationer:

Oplæser: Thomas Leth-Rasmussen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 9 timer og 24 minutter

Alle mine morgener på jorden: Handling

Troels Kløvedal har med Alle mine morgener på jorden skabt det, der måske kan kaldes for et livstestamente. Alle mine morgener på jorden er nemlig skrevet i lyset af en livstruende sygdom, som Troels Kløvedal blev ramt af i de sidste par år af sit liv. Derfor ser Kløvedal i Alle mine morgener på jorden også tilbage på alle de vigtige dele af sit liv.

Lyt til Alle mine morgener på jorden lydbog gratis og få historier fra Troels Kløvedals spændende liv. Undervejs i Alle mine morgener på jorden er der historier fra hele livet, fra barndommen og videre til ungdommen, til de kvinder, som han fik børn med og Kløvedals elskede børn og børnebørn.

Tag med på en rejse i Alle mine morgener på jorden lydbog og få del i den spæde start på Maos Lyst kollektivet. Tag rejsen videre til arbejdet på et teater i København og senere som deltager på diverse hofbal og tildeling af Dannebrogorden. Alle disse oplevelser har været med til at forme Troels Kløvedal til det menneske, som han var.

Alle mine morgener på jorden er ikke en bitter mands værk. I stedet får man en følelse af, at Troels Kløvedal har været taknemmelig for at alle de oplevelser, som han har haft her på Jorden. Mange af dem har fundet sted på skibet Nordkaperen, som er kendt blandt mange danskere. Vejen til Nordkaperen har ikke været ligefrem, og undervejs har han taget mange omveje for at få råd til at købe skibet.

Lyt til Alle mine morgener på jorden lydbog og hør om en af de mest ikoniske danskere i nyere tid.

Om forfatteren: Troels Kløvedal

Den nu afdøde Troels Kløvedal står bag Alle mine morgener på jorden. I dette værk går den danske forfatter, foredragsholder og sejler i dybden med sit liv. Udover Alle mine morgener på jorden har Troels Kløvedal også skrevet bøger som ”Kærligheden, kildevandet… og det blå ocean”, som han debuterede med i 1978. Senere blev det også til ”Fra mit hjerte, min køjesæk og min græske logbog” og ”At være et frit mennesket”.

Kløvedal er måske bedst kendt som kaptajn for Nordkaperen, hvor han har rejst verden rundt med sin familie. Dette er blevet til programserier som ”Mit Danmark”, der blev vist på TV2 Fri, og ”Nordkaperen i Grækenland”, hvor de sejlede i Odysseus’ fodspor.