Lydbøger » Alt det lys vi ikke ser

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Alt det lys vi ikke ser Lydbog

4.6/5

Forfatter: Anthony Doerr

lydbog og e-bog

Introduktion

Den spændende samt emotionelle roman Alt det lys vi ikke ser er skrevet af Anthony Doerr, og han er en forfatter fra USA. Forfatteren har for sine værker modtaget kæmpe ros i adskillige internationale lande af både anmeldere samt læsere. Dette værk har blandt andet vundet Pulitzer-prisen.

En betænksom låsesmed gør alt for at hjælpe sin blinde datter. En forældreløs dreng har samme mørke skæbne som hans far, en ældre herre har traumer fra krigens mørke hændelser, og han går på opdagelse hvor han finder noget yderst betydningsfuldt. Et liv i krig er præget af kærlighed, sorg, venskaber, død og familie, og dette er hvad værket kommer omkring. Og dette er hvad man kan høre i lydbogen.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 13 timer og 55 minutter

Alt det lys vi ikke ser: Handling

Alt det lys vi ikke ser er en roman skrevet af den amerikanske forfatter ved navnet Anthony Doerr. Alt det lys vi ikke ser er en prisvindende roman, som følger familien LeBlanc gennem skæbnesvangre historiske begivenheder i Frankrig. Man kan lytte til Alt det lys vi ikke ser lydbog gratis, hvis man vil garanteres en følelsesladet samt spændende læseoplevelse som ingen anden.

I Alt det lys vi ikke ser lydbog introduceres man til Marie-Laure LeBlanc. Da hun var blot seks år gammel, mistede hun synes, men dette skulle ikke forhindre noget i hendes liv mente faren. Marie-Laures far er en låsesmed, der arbejder for det naturvidenskabelige samt historiske museum i Paris. Han ved eksempelvis at datteren har svært ved at finde hjem alene, så han bygger en miniaturemodel af kvarterets gader, for at hun lettere kan lære at kende vejen hjemad.

Man hører dog i Alt det lys vi ikke ser lydbog, at alt pludseligt ændres i deres liv. Frankrig bliver invaderet af de tyske nazister, og de skal begge to flygte.

I Alt det lys vi ikke ser lydbog introduceres man også til Werner Pfennig, der er forældreløs. Han har samme skæbne som sin afdøde far, nemlig at arbejde i de tyske kulminer. Men en dag finder han en genstand, som vinder ham en plads ind i eliteakademiet for Hitlerjugend.

I fæstningsbyen Saint-Malo sidder en ældre herre, og han sidder med et granatchok. Han tør ikke at gå udenfor, og han går på opdagelse i hjemmet. Dette får dog alvorlige samt skæbnesvangre konsekvenser.

Om forfatteren: Anthony Doerr

Anthony Doerr er født i første halvdel af 1970’erne, og han er en forfatter fra USA. Forfatteren er en meget velkendt forfatter på den internationale litterære scene, og hans værker har modtaget kæmpe ros fra både læsere samt anmeldere. Blandt andet modtog han ros for sit banebrydende værk Alt det lys vi ikke ser, som også gik hen og vandt den litterære pris Pulitzer i 2015. Man kan lytte til Alt det lys vi ikke ser lydbog gratis.

Forfatterskabet begyndte i starten af 2000’erne, ved at han udgav en novellesamling i 2002. Efter denne udgivelse blev han ved med at udgive værker, som har bragt ham frem i spotlyset. Flere af værkerne er nemlig blevet vindere af litterære priser, og de er også oversat til en række forskellige sprog.