Lydbøger » Alt eller intet af Kevin Magnussen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Alt eller intet af Kevin Magnussen Lydbog

4.5/5

Forfatter: Ulrik Jönsson & Kevin Magnussen

lydbog og e-bog

Introduktion

De fleste fans af Formel 1 kender til navnet Kevin Magnussen, men de fleste kender ikke til mange af de andre sider, som det store racerløb ikke viser på skærmen. At Formel 1 ikke kun handler om at køre hurtigst i de smarteste biler. Formel 1 racerløb er meget mere end det, hvilket Alt eller intet af Kevin Magnussen fortæller om.

Alt eller intet af Kevin Magnussen er den første gang, hvor racerkøreren åbner dørene til livet som Formel 1 racerkører. Her fortæller han om de store ambitioner, som præger enhver racerkører. Han åbner op om de store pengebeløb, der florerer i Formel 1 verden i Alt eller intet af Kevin Magnussen.

Informationer:

Oplæser: Benjamin Hasselflug
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 5 timer og 52 minutter

Alt eller intet af Kevin Magnussen: Handling

Alt eller intet af Kevin Magnussen lydbog er den første biografi fra Kevin Magnussen, der dækker over alle syv sæsoner, hvor Magnussen har kørt Formel 1. Her bliver motorsporten belyst fra alle vinkler, uanset hvor positive eller negative de måtte være. Magnussen løfter sløret for, hvordan egoer blomstrer blandt alle, hvad end man er på samme hold eller på modstanderholdet.

Dette er første gang læseren får lov til at komme så meget med bag scenen, når Magnussen selv åbner op om store og små detaljer i Alt eller intet af Kevin Magnussen lydbog gratis. Det bliver næsten som at komme med bag rattet selv, når Magnussen begynder at fortælle om de oplevelser, det har været at køre på nogle af verdens mest berømte Formel 1 racerbaner. Historierne tager læseren med overalt i verden, mens Magnussen løfter sløret omkring venner og modstandere i branchen i Alt eller intet af Kevin Magnussen.

Som mange fans af Formel 1 ved, er racerløbet også mange gange et spørgsmål om at vinde med livet i behold. Det taler Magnussen også åbent om i Alt eller intet af Kevin Magnussen lydbog gratis. Samtidig med det pres eller den hjælp det har været, at ens far allerede var en berømt og imponerende racerkører. Magnussen åbner op omkring, hvordan han endte i en helt anden virkelighed, end den havde han drømt om at finde i sin fars fodspor i Alt eller intet af Kevin Magnussen lydbog.

Alt eller intet af Kevin Magnussen lydbog er absolut værd at læse for enhver Formel 1 fan, og Magnussens ærlige historier giver et helt andet blik på Formel 1, som kun en ægte racerkører kan.

Om forfatteren: Ulrik Jönsson & Kevin Magnussen

Alt eller intet er skrevet af Kevin Magnussen selv, hvilket giver ærlige og rørende historier fra Formel 1 verden. Tilsat samarbejde med Ulrik Jönsson, der har arbejdet som sportskommentator for TV2 i flere år, bliver bogen en sand perle for motorsportsentusiaster. Det er første bog fra Magnussen selv, mens Jönsson har skrevet andre bøger om motorsporten, blandt andet Mit livs ræs, som tager fat på mange andre racerkørers største øjeblikke i karrieren.

Kevin Magnussen tog hul på sin karriere, da han som to-årig satte sig i en gokart. Siden da har racersporten sat sig fast i blodet på ham, og i løbet af sin karriere har han kørt Formel 1 for mange af de store navne som Renault og Haas.