Lydbøger » Alt eller intet

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Alt eller intet Lydbog

4.2/5

Forfatter: Simona Ahrnstedt

lydbog og e-bog

Introduktion

Alt eller intet er del 1 af 3 i serien Modsætninger mødes, der er skrevet af den tjekkiskfødte forfatterinde Simona Ahrnstedt. Det er en historie om længsel, utilstrækkelighed og aldrig at føle sig god nok i et overpræsterende arbejdsmiljø.

Hovedpersonen Lexia arbejder på et reklamebureau, og selvom hun elsker sit arbejde, mangler der noget i hendes liv. Da hun en dag sidder på en bar og prøver at glemme sine sorger og frustrationer med lidt for meget alkohol, støder hun på Adam. Det viser sig dog hurtigt, at Adam og Lexia kommer til at se meget mere til hinanden. Lexia ved nemlig ikke, at Adam er hendes nye chef.

Alt eller intet lydbog er oversat af Dorthe Klyvø og oplæst af Kristine Bredstrup. Vi anbefaler, at du lytter til Alt eller intet lydbog gratis, hvis du ikke kan få nok af kærlighedsromaner og svensk romance.

Informationer:

Oplæser: Kristine Brendstrup
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 13 timer og 22 minutter

Alt eller intet: Handling

Alt eller intet er historien om tekstforfatteren Lexia. Lexia arbejder på kontor hos et marketingsbureau og er egentlig glad nok for sit job, men det går hende på, at alle hendes kollegaer er supertynde, lækre og meget fikserede på krop og udseende – og på at være sunde.

I Alt eller intet er der dog mere på spil for kollegaerne på Lexias arbejdsplads end udseende, mode og makeup. Firmaet står nemlig til at skulle skifte ejer, og der går rygter om, at der er en større fyringsrunde under opsejling. Hvordan tackler Lexia denne situation? Hun tager på bar og prøver at drukne sine følelser i alkohol. Lige indtil hun ser den flotteste mand, hun nogensinde har set, kysser han og kaster op ud over hans sko.

Mandag morgen viser det sig dog, at manden, som Lexia mødte i byen, er hendes nye chef Adam! Alt eller intet lydbog er en svensk kærlighedsroman om længsel og den forbudte kærlighed, der kan opstå mellem kollegaer. Gnisterne flyver på kontoren, men er Adam – den målrettede chef, der ikke har tid til andet end sit arbejde – den rigtige for Lexia?

Alt eller intet lydbog er for dig, der er vild med kærlighedsromaner og romance på højt niveau. Forfatter Simona Ahrnstedt er Nordens ukronede dronning af kærlighedsromaner, og hun er i sandhed en mester udi romance på skrift. Hun er sågar medstifter af Sveriges såkaldte Romanceakademin, der blev grundlagt i 2018. Du kan lytte til Alt eller intet lydbog gratis ved at følge linket her på siden.

Om forfatteren: Simona Ahrnstedt

Alt eller intet er første del i Simona Ahrnstedts romantiske romanserien med titlen Modsætninger mødes. Første del efterfølges anden del med titlen Bare lidt til, mens den sidste og afsluttende roman i trilogien bærer titlen Med hjertet som indsats.

Simona Ahrnstedt (født i 1967 i Prag, Tjekkiet) er Sveriges ukronede romancedronning. Hun debuterede internationalt som romanforfatter i 2010 med romanen Överenskommelser, der i 2011 blev oversat til dansk og bærer titlen Ægtepagten. Hendes kærlighedsromaner er elsket ikke blot i Sverige men over hele verden. Alene i Sverige har hendes romaner solgt mere end 300.000 eksemplarer, og hendes bøger er oversat til mere end 20 sprog – herunder også dansk.