Lydbøger » Alt er f*cked

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Alt er f*cked Lydbog

4.3/5

Forfatter: Mark Manson

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvor tit har du ikke truffet en beslutning, som du efterfølgende kun kan ryste på hovedet af? Når du læser Alt er f*cked, finder du hurtigt ud af, at du absolut ikke er alene om at gøre dette. Desværre kommer du sikkert ikke til at stoppe med at træffe dumme beslutninger, men du kan blive klogere på dem og finde fejlen i dem hurtigere, når du har læst Alt er f*cked.

Alt er f*cked er bogen, der stiller skarpt på forskellen mellem dine to hjernehalvdele, og hvorfor de ikke altid er lige gode til at samarbejde. Du får indblik i, hvilke konsekvenser manglen på samarbejde kan have for dig, når forfatteren Mark Manson tager bladet fra munden.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 8 timer og 31 minutter

Alt er f*cked: Handling

Alt er f*cked lydbog kigger nærmere på den hverdag, vi lever i, og hvordan det hele ser positivt ud på overfladen, men hvordan det faktisk er noget mere negativt, når vi begynder at kigge under overfladen. Vi har alverdens materielle goder, men global opvarmning truer hver dag, hvis ikke økonomien er ved at kollapse under dårlige regeringer. Det 21. århundrede har uendelige store muligheder i forhold til vores forældre og bedsteforældres generationer for mange år siden, men alligevel sidder mange mennesker og føler, at det hele er håbløst, som det bliver beskrevet i Alt er f*cked lydbog gratis.

Mark Manson har tidligere sat ord på mange af de ting, som ingen tidligere turde. Nu er han klar igen til at tage bladet fra munden og forklare kort og godt, hvorfor menneskets psyke gang på gang trumfer de teknologiske fordele i hverdagen. Alt er f*cked lydbog vender blikket mod hver vores personlige udfordringer, som han vender med psykologiske teorier fra alverdens store filosoffer lige fra Platon til Tom Waits. Manson piller politik og religion fra hinanden ned i de mindste detaljer, kun for at afsløre hvor ens de faktisk kan være i Alt er f*cked lydbog gratis.

Alt er f*cked lydbog ser også nærmere på det forhold vi alle har til de mest trivielle ting i hverdagen, hvilket gælder alt lige fra internettet og underholdning til økonomiske goder. Han løfter sløret for, hvordan for meget af det gode kan være med til at vende os psykologisk mod os selv. Det er den samme rå humor og ærlighed, som Manson bruger hele vejen igennem, hvilket er med til at underholde læseren fra start til slut.

Om forfatteren: Mark Manson

I 2016 udkom Mark Manson med den internationale bestseller Kunsten at være f*cking ligeglad, og nu er han klar med en efterfølger, der ser nærmere på vores personlige forhold til omverden.

I Alt er f*cked bruger Manson igen sin utrolige humor til at fortælle og udfordre læseren i forholdet til verden. 

Før Mark Manson begyndte at udgive sine observationer om livet, gjorde han det dagligt på sin personlige blog. Han har en lang karriere med stor erfaring med at coache, og selvom det måske ikke lyder sådan, er det denne erfaring han udnytter yderligere i sine bøger som Alt er f*cked.

Manson har i løbet af sin karriere hjulpet folk fra mere end 30 forskellige lande.