Lydbøger » Alting har en ende

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Alting har en ende Lydbog

4.7/5

Forfatter: Kaare Sørensen & Michael Bundesen

lydbog og e-bog

Introduktion

Alting har en ende er skrevet af journalisten samt forfatteren ved navnet Kaare Sørensen, som også har store input fra Michael Bundesen. Mange i Danmark vil kunne genkende Michael Bundesen ved kælenavnet Bonden. Bonden var nemlig med til at stifte Shu-bi-dua, og han var også en del af den helt frem til slutningen.

Bonden var en meget privat person, men i dette værk kommer man helt tæt på ham. Man hører om hans karriere i bandet, både i 70’erne og frem mod 90’erne, men man hører også om de blodpropper, der var skyld i at han ikke længere kunne synge.

Informationer:

Oplæser: Michael Elo
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 9 timer og 5 minutter

Alting har en ende: Handling

Kaare Sørensen har skrevet Alting har en ende, og romanen Alting har en ende er en enestående samt meget detaljeret selvbiografi af Michael Bundesen. Michael Bundesen er en meget velkendt profil på den danske musikalske scene, da han blandt andet var med til at stifte den danske popgruppe ved navnet Shu-bi-dua. Faktisk var Michael Bundesen den ledende sanger i gruppen, der var aktiv i Danmark fra 1970’erne og frem til det 21. århundrede.

Hvis du gerne vil have et helt unikt samt detaljeret indblik ind i Shu-bi-dua sangerens liv, kan man med fordel lytte til Alting har en ende lydbog gratis. I Alting har en ende lydbog kommer man ikke kun omkring hans karriere som en kendt popsanger, men man kommer helt tæt på hvem han var som person. Man hører også om livet i popgruppen, og hvordan tingene faktisk var bag kulisserne.

Man hører om gruppen, både i gruppens begyndelse i 70’erne og deres store gennemryk i 80’erne og 90’erne, men man hører også om gruppens kollaps.

I Alting har en ende lydbog hører man om Michaels privatliv, som han ellers er kendt for at holde skjult. Han var nemlig ikke stor fan af ugebladende, og de skulle slet ikke komme tæt på hans privatliv. Men for første gang kan man som læser komme helt tæt på, ved at lytte til Alting har en ende lydbog gratis. Her hører man om hvad der skete omme bag hækken i den ellers fine villa lidt nord fra København.

Ved at lytte til Alting har en ende lydbog, får man en aldrig før fortalt historie om Michael. Han snakker eksempelvis om ulemperne ved at være en berømt sanger, men også om de to blodpropper han fik i 2011, som var slutningen på hans karriere hos Shu-bi-dua.

Om forfatteren: Kaare Sørensen & Michael Bundesen

Kaare Sørensen er født i 1979, og han er en dansk forfatter samt journalist. I 2004 færdiggjorde Kaare sin uddannelse inden for journalistik. Efterfølgende har han arbejdet både for Jyllandsposten samt Nyhedsavisen. I 2013 udgav han den dokumentariske roman ved titlen Halshug, der påbegyndte hans forfatterskab.

Michael Bundesen var født i 1949 og han levede indtil 2020. Af mange er han kendt som Bonden, og han var en vært i både radio samt Tv. Mest af alt var han kendt for at være sanger i Shu-bi-dua, som var en dansk musisk popgruppe. For at høre mere om ham kan man lytte til Alting har en ende.