Lydbøger » Amerika, hvor er du

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Amerika, hvor er du Lydbog

4.1/5

Forfatter: David Trads

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Amerika, hvor er du er skrevet af den danske journalist samt forfatter ved navnet David Trads. Forfatteren har i en årrække været chefredaktør, og han er en kendt figur i mediebranchen. Han anses for at være en af Danmarks bedste USA-analytikere, og han har skrevet adskillige værker om USA, indenrigs- og udenrigspolitik.

Dette værk omhandler valget i USA i 2016, som splittede nationen som aldrig før. Valget mellem Hillary R. Clinton og Donald J. Trump var nemlig en hæsblæsende omgang for USA. Landet var i en meget kaotisk situation, hvor nye alliancer samt store splittelser dukkede op. Dette valg skulle vise sig for at ændre USA’s fremtid.

Informationer:

Oplæser: David Trads
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 10 timer og 27 minutter

Amerika, hvor er du: Handling

David Trads er forfatteren bag den lærerige roman Amerika, hvor er du. Romanen omhandler det frie samt kapitalistiske land i Nordamerika, nemlig USA. Specifikt drejer Amerika, hvor er du sig om tiden fra da Donald J. Trump blev udvalgt som værende USA’s præsident, og 30 år tilbage.

Ved at lytte til Amerika, hvor er du lydbog gratis, får man et indblik ind i et forandret USA, hvor der blandt andet lægges vægt på værdier i samfundet samt store samfundsmæssige og økonomiske forandringer.

I Amerika, hvor er du lydbog hører man, at USA var i en meget splittet situation under valget i 2016. At Donald J. Trump vandt valget, var som at slippe en elefant løs i en porcelænsfabrik. Det var nemlig aldrig før sket i USA’s historie, og ingen vidste hvad der nu ville ske med det ellers ret politisk splittede land.

Forfatteren har i over 30 år boet i USA, og han boede også i landet under dette præsidentvalg. I Amerika, hvor er du lydbog gratis hører man hans fortællinger, ud fra et historisk samt analytisk perspektiv.

Ved at lytte til Amerika, hvor er du lydbog vides det blandt andet, at alle analyser af valget var blevet smidt ud af vinduet. Der var blevet dannet nye alliancer, nye holdninger og store splittelser i samfundet. USA var ugenkendelig. I Amerika, hvor er du lydbog hører man en af Danmarks bedste USA-analytikere forklare situationen, hvilket han gør gennem ti begivenhedsrige samt detaljerede kapitler.

I værket hører man om de enorme forandringer, som landet nu undergik. Man kommer derfor med på et road-trip i USA, hvor man hører om de store og små stater under denne valgkamp.

Om forfatteren: David Trads

David Trads er født i 1967, og han er en dansk journalist samt forfatter. I en lang årrække var han chefredaktør på diverse nyhedsmagasiner. Forfatteren er desuden en kendt figur i den danske mediebranche, og han anses for at være en af Danmarks mest velkendte samt erfarne USA-analytikere.

Forfatteren er kendt for at skrive diverse værker vedrørende USA, da han har brugt en stor del af hans liv i dette land, og blandt andet har han studeret i dette land. Han er en kendt kritiker inden for både indenrigs- samt udenrigspolitik. Han har eksempelvis skrevet Amerika, hvor er du. Desuden har han forsøgt at komme ind i det danske Folketing for Socialdemokraterne, men dette lykkedes ham ikke.