Lydbøger » Aminas breve

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Aminas breve Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jonas T. Bengtsson

lydbog og e-bog

Introduktion

Aminas breve er skrevet af den danske forfatter Jonas T. Bengtsson. Denne roman var forfatterens debut i 2005. I værket følger man hovedpersonen Janus, som efter fire år er sluppet ud fra den lukkede afdeling. Her var han indlagt, da han var skizofren paranoid. Janus er nu sluppet ud i den frie verden, men han har allerede lagt planer for sig. Han har nemlig ét mål, som han har for øje, og dette er at finde Amina.

Amina er hans tyrkisk-danske veninde, som fungerede som hans livline. Da Janus var indlagt skrev hun breve til ham. Det som ellers havde været en hjælpende hånd var nu pist væk. Amina stoppede nemlig med at skrive breve til ham, og han ville vide hvorfor. Han frygtede at hun var blevet væk, eller at der var sket hende noget ondt. Lyt til Aminas breve lydbog gratis, og find ud af hvad der sker.

Informationer:

Oplæser: Jesper Bøllehuus
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 6 timer og 26 minutter

Aminas breve: Handling

Debutromanen Aminas breve er skrevet af den danske forfatter Jonas T. Bengtsson. I Aminas breve lydbog hører man om Janus, som efter fire år er sluppet ud fra den lukkede afdeling. Janus er nu sluppet ud i den frie verden, men han har allerede lagt sig en mission. Han har nemlig ét mål, som han har for øje. Lyt til Aminas breve lydbog gratis for at høre hvordan det vil gå for ham, og om han opnår sit mål.

I Aminas breve er målet for Janus er at finde Amina. Amina er hans tyrkisk-danske veninde, som hjalp ham igennem den svære tid, hvor han var blevet indlagt. Amina skrev nemlig breve til ham, og disse breve fungerede som en livline for ham. Man kan med fordel lytte til Aminas breve lydbog, og høre, hvor vigtige samt indflydelsesrige brevene var for Janus.

I Aminas breve lydbog hører man dog, at Janus også er bekymret for Amina. Det store spørgsmål for Janus var, at det var mærkeligt at hun stoppede med at skrive til ham. At Amina stoppede med at skrive breve til ham, fik ham til at tro, at der kunne være sket noget med hende. Hvorfor ville hun ellers have stoppet med at skrive? Og er hun okay?

Få Aminas breve lydbog gratis og find ud af, om Janus finder hende.

Missionen om at finde Amina er ikke let for Janus, og han skal passe på sig selv. Janus har brugt de sidste fire år med sin lidelse, og han skal passe på, at det hele ikke tipper over. Han er skizofren paranoid.

Gamle venner i København og tiderne før hans sygdom, var det som rejsen bestod af. Han ender på det indre Nørrebro, som er tæt på Amina, men han ender også langt inde i sit eget hoved.

Om forfatteren: Jonas T. Bengtsson

Jonas T. Bengtsson er født i året 1976 i Danmark, specifikt i Brønshøj. Forfatteren har fået sig en uddannelse, hvor han har læst på lærerseminariet. I 2005 udgav han sin debut Aminas breve, og han stoppede foreløbigt ikke med at udgive nye værker de kommende år. Romanerne Submarino og Et Eventyr blev blandt andet udgivet herefter. Submarino blev endda filmatiseret af Thomas Vinterberg, og opnåede flere nomineringer.

Forfatteren har opnået en del litteraturpriser for sine værker. Eksempler på modtagne priser er Martin Andersen Nexø Fondens Pris i 2013 og BG Banks Debutantpris i 2005. Forfatteren har stadig en aktiv rolle i den danske litteratur. Seneste roman som forfatteren har udgivet har titlen Fra blokken, og blev udgivet i 2020.