Lydbøger » Annas sang

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Annas sang Lydbog

4.5/5

Forfatter: Benjamin Koppel

lydbog og e-bog

Introduktion

Annas sang er en smuk historie om kærligheden. Det er om kærligheden til musikken, til sin familie og ikke mindst den partner, som man selv skal have lov til at vælge. Annas sang er historien om en jødisk familie, der må indse, at tiderne ændrer sig, og de kan ikke påtvinge familiens gamle traditioner på den nye generation, hvor meget de end ønsker det.

Annas sang er baseret på virkelige historier fra en tid, der var truet af ukendte forandringer i en verden, der stod på tærsklen til store verdensomvæltende ændringer. Det er historien for dig, der elsker musik, og hvor stor betydning den kan have for den enkelte person.

Informationer:

Oplæser: Iben Hjejle
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 48 minutter

Annas sang: Handling

Annas sang lydbog tager læseren med tilbage til København i 1930’erne. Her bliver læseren taget med ind i varmen hos den jødiske familie Koppelman, der emigrerede til landet. Den store familie med fem børn er sat i sine traditioner og sin lange slægt, og hvilken betydning begge dele har for fremtiden for alle. Det kan være svært for alle børnene i familien, men den der lader til at føle det stærkest, er den yngste Hannah i Annas sang lydbog gratis.

I mange år har Hannah drømt om at kunne følge i sine ældre brødres fodspor, som alle har valgt en vej i livet, der har gjort dem til musikere. Den dag Hannah bliver optaget på konservatoriet, er hun overbevist om, at hendes lykke venter lige rundt om hjørnet i Annas sang lydbog. Hver dag føler hun sig tættere og tættere på en frihed og en lykke, som hun ikke har turde håbe på før i tiden. Begge dele bliver mere og mere håndgribelige, da hun forelsker sig i Aksel.

Men Hannah er stadig en del af en meget traditionsrig familie, hvor slægten har kæmpe betydning for hele familien. Dette er også grunden til, at hele familien bliver arrangeret med hjælp fra en ægteskabsmægler. Men den tradition er de fire brødre på vej til at slå fuldkommen i sænk i Annas sang lydbog gratis. Bruche Koppelman må se til i sorg, da hendes fire sønner hver især forkaster de kvinder, som ægteskabsmægleren ellers har fundet til dem. Hver af dem vælger i stedet at gifte sig af kærlighed til danske kvinder i Annas sang lydbog. Tilbage står nu Hannah med et skæbnesvangert valg om at ære sin familie eller sit hjerte.

Om forfatteren: Benjamin Koppel

Annas sang er den første bog fra Benjamin Koppel, hvor han tager fat på romangenren. Han har tidligere skrevet fagbogen Ud af musikken, hvor han forklarer musikkens mange egenskaber.

Med Annas sang graver han dybt ned i historien og har fundet flere sandfærdige fortællinger fra et Danmark i 1930’erne, der var truet af store forandringer. Det er blevet til en særdeles dramatisk fortælling om den pris, en enkelt kvinde kan komme til at betale for et altafgørende livsvalg.

Annas sang handler også lige så meget om familie-ære, men også kærligheden til livet og den kærlighed, man kan være heldig at finde.