Lydbøger » Apollo-metoden

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Apollo-metoden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Petter A. Stordalen

lydbog og e-bog

Introduktion

Apollo-metoden er håndbogen, der giver dig hjælpen til at modstå modgang i livet. Den kommer sig af de oplevelser, som forfatteren Petter Stordalen selv var ude for i løbet af den tid, pandemien rasede i hele verden, og folk måtte omlægge deres liv på godt og ondt. Det er sine egne erfaringer, Stordalen deler ud af i Apollo-metoden, mens han giver råd og vejledning til, hvordan vi hver især kan forsøge at håndtere livskriser på.

Metoderne i Apollo-metoden kan både anvendes i privatlivet, men så sandelig også i erhvervslivet, hvilket Stordalen også fortæller om med flere forskellige gode råd til personlig selvudvikling.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 8 minutter

Apollo-metoden: Handling

Apollo-metoden lydbog åbner op for de muligheder, som enhver form for modgang kan byde på. Da Corona-pandemien ramte hele verden, blev forskellige former for krisehåndtering en ny hverdag for mange, og det er den dramatiske baggrund, som Petter Stordalen fandt særdeles anvendelig i sin tilgange til krisehåndtering. Som mange andre måtte Stordalen erkende, at Corona-pandemien ville blive en af de større økonomiske udfordringer, hvilket han fortæller om i Apollo-metoden lydbog gratis.

Men som mange andre var det heller ikke første gang, at Stordalen måtte overkomme modgang i livet. Det var bare en anden type modgang, som han pludselig måtte finde en løsning på, som ingen lod til at have fundet før ham. For hvordan skal man pludselig håndtere det uventede? Hvordan er det meningen, at vi hver især skal blive ved med at flyde oven vande, når livet bliver ved med at foretage U-vendinger og skylle flodbølger af forandringer ind over os næsten dagligt? For Petter Stordalen blev det et spørgsmål om at finde svar på ret utraditionelle steder, hvorfor han også mener, at en forfejlet rumrejse bør være i stand til at guide os gennem en krise med Apollo-metoden lydbog.

I løbet af Apollo-metoden lydbog gratis fremlægger Stordalen forskellige begreber som Tillid er King og Nødbremsen, hvormed han viser med en overraskende mængde energi, hvordan man hver især kan vende modgang til nye muligheder. Også selv når fremtidsudsigterne ser allermest dystre ud.

Desuden giver Apollo-metoden lydbog også læseren et indblik i, hvordan Stordalen har valgt at styre sin forretning, og hvordan du måske kan overføre visse teknikker til eget erhverv.

Om forfatteren: Petter A. Stordalen

I Norden er Petter Stordalen kendt for at være en af de største forretningsmænd, hvor de fleste danskere mest kender ham for at eje hotelkæden Nordic Choice Hotels. Det var dog i 2019, at han for alvor satte sit præg hos danskerne, da han opkøbte det landskendte rejsebureau, Spies. Yderligere gjorde han et navn af sig selv, da han satte gang i et kæmpe hotelprojekt i København, som åbnede lige i begyndelsen af Corona-pandemien tilbage i 2020.

Apollo-metoden er hans første bog, hvor han deler ud af sine gode råd om personlig udvikling, men også råd til at drive sit erhvervsliv. Foruden Apollo-metoden, har Stordalen også skrevet en biografisk roman, Endelig mandag.