Lydbøger » Arabica

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Arabica Lydbog

4.5/5

Forfatter: Puk Damsgård

lydbog og e-bog

Introduktion

Arabica er en spændende fortælling, der er skabt af Puk Damsgård. Tag med på en rejse til Mellemøsten i selskab med Puk Damsgård. Denne rejse følger i sporet på en royal, dansk ekspedition, der fandt sted i 1700-tallet.

Følg historier fra det krigsramte Yemen i Arabica lydbog og hør om den dramatiske flugt fra dette krigshærgede land. Fortsæt mere end 4000 sømil med et containerskib efterfulgt af en 3600 kilometer lang køretur i bil.

Arabica har det hele, og du kan dykke ned i historien nu. Hvis du foretrækker lydbøger, så er Arabica lydbog også tilgængelig nu. Du kan lytte til Arabica lydbog gratis og tage den med på farten.

Informationer:

Oplæser: Puk Damsgård
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 7 timer og 15 minutter

Arabica: Handling

Arabica er en bog, der er skrevet af Puk Damsgård, mens Arabica lydbog faktisk er oplæst af forfatteren selv. Her følger vi nogle af de rejser, som Puk Damsgård har været på. På sin rejse har Puk Damsgård medbragt dagbogsoptegnelser fra en tidligere ekspedition. Dette var faktisk en dansk ekspedition i 1700-tallet, der var sponsoreret af det danske kongehus. Ekspeditionens destination var ”Det lykkelige Arabien”, og det er disse fodspor, som Puk Damsgård følger i Arabica.

Den første rejse, som vi bliver en del af, tager os til Yemen. Yemen er et land, der er hærget af krig, og her bliver vi introduceret til en kvindelig læge, som Damsgård udvikler et venskab med.

Den kvindelige læge planlægger faktisk en hemmelig flugt fra Yemen. Denne flugt bliver startskuddet til en lang og farlig rejse, der i første omgang fortsætter til Kairo. Senere rejser Damsgård mere end 4000 sømil med et containerskib ved navn Titan. Denne rejse stopper dog ikke her, for der er stadig 3600 kilometer i bil på tværs af Yemen at tilbagelægge.

Lyt til Arabica lydbog gratis og følg med i en rejse, der går på tværs af Mellemøsten. Arabica er en fortælling, der er i konstant bevægelse. Fortællingen går på tværs af gamle og nye fjendebilleder, tæt på frontlinjerne i diverse brændpunkter og strækker sig over omkring et årti.

Lyt til Arabica lydbog gratis og bliv en del af en opdagelsesrejse i selskab med Puk Damsgård, der følger de fodspor, der blev sat af den kongelige, danske ekspeditionsrejse i 1700-tallet.

Mediernes anmeldelser:

"Flot fortælling. Eminent ". 5 ud af 6 stjerner

Politiken

"Fanger læseren med sin energi og sjæl ". 4 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Puk Damsgård

Puk Damsgård, der har skrevet Arabica, er af mange bedst kendt som mellemøstkorrespondent. I sidste arbejde som korrespondent har hun besøgt verdens brændpunkter. Damsgård fortæller selv, at hendes køn og journalistiske ærinde ikke har gjort arbejdet i verdens brændpunkter nemmere. Faktisk har det ifølge Puk Damsgård gjort arbejdet værre.

Udover Arabica står Puk Damsgård også bag bogen ’Ser du månen, Daniel’. Denne bog er til forskel fra Arabica ikke baseret på hendes egne oplevelser, men er i stedet beretningen om den danske freelancefotograf, Daniel Rye, der blev holdt som gidsel af ISIS. For denne bog modtog hun den prestigefyldte Cavlingpris.