Lydbøger » Arven 4

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Arven 4 Lydbog

4.8/5

Forfatter: Christopher Paolini

lydbog og e-bog

Introduktion

Christopher Paolini har skrevet Arven 4, hvor vi fortsætter historien om Eragon og dragen Saphira. Siden vi mødte Eragon og Saphira sidst har de to nu en hel civilisations overlevelse på skuldrene. De to gør klar til det afgørende opgør mod Galbatorix, hvor alt er på spil. Det fortælles i Arven 4, at der kun kommer til at være et forsøg, så de må være forberedte.

Lyt til Arven 4 lydbog og følg med i, hvor langt de to følgesvende er nået. Vil det være nok til at redde hele civilisationens overlevelse, eller er Galbatorix stadig for stærk?

Informationer:

Oplæser: Torsten Adler
Sprog: Dansk
Kategori: Ungdomsbøger
Længde: 15 timer og 49 minutter

Arven 4: Handling

Med Arven 4 fortsætter vi historien, som begyndte med Eragon, og som Christopher Paolini har skabt til os. Arven er kulminationen på denne historie, og med Arven 4 lydbog får vi for alvor gang i historien. Du har nu mulighed for at lytte til Arven 4 og følge Eragon og dragen Saphira.

Det fortælles i Arven 4 lydbog gratis, at Eragon og Saphira nu har en hel civilisation hvilene på deres skuldre. Selvom Eragon blot var en fattig bondedreng, da vi for første gang lærte ham at kende, har han nu udviklet sig til en vigtig person, som det fremgår af Arven 4. Arven 4 lydbog beskriver, at dette er sket gennem mange måneders hård træning og bloddryppende slag.

Alt er dog ikke gået godt for Eragon og Saphira, for Arven 4 fortæller os, at der også har været mange hjerteskærende tab undervejs. Nu skal det endegyldige slag mod Galbatorix forestå, og når tiden kommer, skal de være stærke nok til at overvinde ham og undgå flere tab. Arven 4 fortæller os, at de kun har et forsøg, så det er essentielt, at de er forberedte.

Lyt til Arven 4 lydbog gratis og hør om, hvor langt Eragon og Saphira er nået, og hvad de skal gøre for at være klar til det forestående slag. Vil det være nok til at redde civilisationen, eller er Galbatorix for stærk? Lyt til Arven 4 lydbog og få svaret.

Om forfatteren: Christopher Paolini

Det er Christopher Paolini, der står bag Arven 4, hvor vi fortsætter historien om Eragon. Arven 4 er også en del af den serie, kaldet ”The Inheritance Cycle”, som Paolini er bedst kendt for. Paolini begyndte at skrive på serien om Eragon lige efter, at han blev færdig på gymnasiet.

Det seneste værk fra Christopher Paolini er science fiction-novellen ved navn ”To Sleep in a Sea of Stars”, der udkom i 2020 hos Tor Books. Paolini har planer om at turnere rundt omkring på skoler og gymnasier og fortælle om sine værker i den nærmeste fremtid.