Lydbøger » Arvestål

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Arvestål Lydbog

4.1/5

Forfatter: Tobias Bukkehave

lydbog og e-bog

Introduktion

I Kongetro måtte Tom Cortzen tage stilling til sin fortid med sin fremtid for øjet. Nu kan Tom kun tænke tilbage på den mission, og stille spørgsmålstegn ved visse ting, som han stadig føler, han ikke har svar på. Arvestål er endnu en politisk fortælling fra Tobias Bukkehave, der imponerede med Kongetro, og den fædrelandsfølelse, som den vakte hos læseren.

Arvestål fortsætter nogenlunde hvor Kongetro sluttede, og Tom Cortzen bliver endnu engang en del af et politisk spil, der strækker sig på tværs af verden. Her er tale om spioner og politiske agendaer, som ingen rigtig kan finde op eller ned på, men som Tom bliver nødt til at gennemskue.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 57 minutter

Arvestål: Handling

Arvestål lydbog er sprunget et halvt år frem siden begivenhederne i Kongetro sluttede. De tråde i valgsvindlet, som blev trukket hele vejen gennem Østeuropa, Mellemøsten og USA, har stadig sine skygger, og Tom Cortzen kan ikke slippe sagen helt. Han bliver ved med at føle, at der er noget, de ikke har fundet det rette svar på i Arvestål lydbog gratis. Tom har selv alt for mange spørgsmål, der mangler svar, men han er overbevist om, at en dansk geolog kan hjælpe ham. 

Tom skal passe på i Arvestål lydbog, hvis han graver for dybt i de mange spørgsmål, risikerer han at få den nye forsvarsminister på nakken. Hun har selv sine problemer, når der skal udspilles magtkampe, som hun sidder midt i med Rusland på den anden side af bordet.

Tom Cortzen er rejst til Arktisk, det område som Danmark og Rusland bliver ved med at have ophidsede diskussioner om – mest af alt for de mange ressourcer området har at byde på. Men Tom må pludselig se sig selv på en ny mission, da han får besøg af en erhvervsmand fra USA, der har lidt for tætte forbindelser til den nuværende præsident i Arvestål lydbog gratis.

Nu går jagten i gang, og Tom sendes afsted til både Afghanistan og videre til Kabul, hvor alt lader til at kunne ske i jagt på en usandsynlig sandhed.

Hvis du var fan af Kongetro, må du endelig ikke snyde dig selv for efterfølgeren med Arvestål lydbog. Der er skruet lige så meget op for spændingen i denne, som der var i den første.

Om forfatteren: Tobias Bukkehave

Tobias Bukkehave har med sin krimiserie om Tom Cortzen formået at skrive en yderst begavet og særdeles engagerede spionroman, der ikke lægger skjul på sine politiske agendaer. Det startede med Kongetro, og nu kan du læse Arvestål som den næste i serien.

Der er lagt op til kapitler med action, og genren tager dig med gennem klassiske spionpassager og medrivende thrillere, som dækker over internationale pejlemærker, der alligevel altid vender hjem til Danmark. Kongetro og Arvestål er til dig, der ikke er bange for politiske spil, og når livet bliver skubbet helt ud på klippekanten.

Serien om Tom Cortzen er Bukkehaves første kriminalserie til voksne. Foruden denne har han skrevet en ungdomsbog om Elmer Baltazar.