Lydbøger » Arvingen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Arvingen Lydbog

4.3/5

Forfatter: Simona Ahrnstedt

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvem har ikke lyst til at blive revet med af en historie, der forfører dig med den ene magtkamp efter den anden, mens den forbudte kærlighed lister omkring hjørnerne på hver side? Det er præcis, hvad du får i Arvingen, der fortæller historien om den ambitiøse Natalia De la Grip.

Arvingen er en typisk historie om en kvinde, der skal bevise sit værd i en mandsdomineret verden, men der er selvfølgelig tilsat lidt forbudt romance for at gøre historien ekstra hed.

Arvingen er den første bog i en ny serie om den hårdtarbejdende Natalia, der gang på gang skal kæmpe for at bevise sit værd, samtidig med hun skal kæmpe med sit hjerte.

Informationer:

Oplæser: Ida Cæcilie Rasmussen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 17 timer og 6 minutter

Arvingen: Handling

Arvingen lydbog er historien om Natalia De la Grip. Som navnet antyder, er hun ikke født ind i hvilken som helst familie. Hendes familienavn alene åbner allerede langt de fleste døre, men det er aldrig noget, som Natalia har taget for givet. Selvom hele hendes familie ingen ambitioner har for hende, fordi hun er født ind i så privilegeret en familie, har hun altid selv haft tårnhøje ambitioner for sig selv. Som historien i Arvingen lydbog gratis skrider frem, må hun begynde at gøre op med de ambitioner til fordel for mange andre ting.

Natalia har altid valgt sine egne veje frem for dem, som familien forventede. Hun har altid arbejdet benhårdt for at opnå et specifikt mål. Et mål, som også spiller en stor rolle i historien i Arvingen lydbog. Hele sit liv har Natalia kæmpet for sin fars anerkendelse. At blot fordi hun er kvinde, der arbejder i et patriarkalsk samfund, er hendes kompetencer ligeværdige med alle andres, og hun fortjener at føre familiens virksomhed videre.

Alt det bliver sat over styr, da David Hammer pludselig får sneget sig ind til at være en del af Natalias liv. David har et ry, som er lige dele beundret og berygtet i finansverdenen. Det er et ry, han er stolt af, og har arbejdet hårdt for i Arvingen lydbog gratis. Nu har han sat sig et nyt mål, De la Grip familien, og hvem bedre til at hjælpe ham, end den skønne datter Natalia?

Deres møde og efterfølgende forhold bliver et, som begge sent vil glemme i Arvingen lydbog.

Om forfatteren: Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstedt bliver betragtet som en af Sveriges største romancedronninger indenfor litteratur. Hun har skrevet en lang række af romancer, hvoraf ti til dags dato er blevet oversat til dansk. Arvingen er den første bog i den medrivende serie om familien De la Grip, der forfører dig med hævn, intriger og magtkampe på kryds og tværs. Men selvfølgelig er der altid den forbudte kærlighed til at varme siderne op. De andre to bøger i trilogien hedder Løftet og Vovestykket.

Når Simona Ahrnstedt ikke skriver romantiske historier er hun også psykolog og terapeut. Men med mere end 300.000 solgte eksemplarer af sine mange bøger, må det siges, at forfattertitlen er den mest succesrige.