Lydbøger » At elske er ikke en følelse

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

At elske er ikke en følelse Lydbog

4.6/5

Forfatter: Amanda Lagoni

lydbog og e-bog

Introduktion

At elske er ikke en følelse er bogen til alle parforhold. Det er bogen, der hjælper parforhold til at bevare gnisten og den gode kommunikation i løbet af de mange år, som de solide parforhold holder til. For det er ønsket og drømmen i ethvert parforhold. At bevare den lyst og passion som forholdet startede med, men stadig kommunikere sundt om alle hverdagens glæder og plager.

Der findes ikke noget bedre, end når man finder den ene person, som man har lyst til at leve sammen med hver eneste dag. Men selvom den person er blevet en del af dit liv, er det ikke ensbetydende med, at livet nu er en dans på roser. At elske er ikke en følelse er en hjælp til at få hverdagen til at fungere mellem partnere.

Informationer:

Oplæser: Amanda Lagoni
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 7 timer og 31 minutter

At elske er ikke en følelse: Handling

At elske er ikke en følelse lydbog er håndbogen, de fleste parforhold har ventet på. Det er håndbogen, som lover, at jeres kærlighed kommer til at vare ved samtidig med, at jeres sexliv fastholdes af jeres lyster. Alt dette bliver sikret gennem en givende og vedvarende god kommunikation i løbet af hele jeres lange parforhold. For det er i grunden det, som langt de fleste parforhold bestræber sig efter; den gode sex og de givende og opløftende samtaler.

Ethvert individ vil altid gerne føle sig elsket, men stadig kunne mærke den brændende lidenskab, som satte parforholdet i gang til at starte med. Det er disse ønsker, som At elske er ikke en følelse lydbog gratis forholder sig til. Netop spørgsmålet opstår i alle parforhold; er det overhovedet muligt at bevare og videreføre den forbindelse, lyst og nysgerrighed, som parforholdet startede med? Det er i hvert fald, hvad parterapeut Amanda Lagoni forsøger at hjælpe med i At elske er ikke en følelse lydbog.

Gennem At elske er ikke en følelse lydbog får I en række terapeutiske redskaber, som både kan bruges individuelt, men især også som par. Målet med disse redskaber er at styrke parforholdet, og bygge bro over den afstand, som altid kan finde på at snige sig ind i ethvert parforhold, når først hverdagen begynder at indfinde sig i rutinerne.

At elske er ikke en følelse lydbog gratis er den guidebog, som ethvert parforhold kun kan have godt af at læse. Mennesket er et flokdyr, og når endelig de finder et andet menneske at leve sammen med, vil lykken muligvis være gjort. Men det er også her, det hårde arbejde for alvor først begynder for at få et parforhold til at fungere tilfredsstillende for begge parter.

Om forfatteren: Amanda Lagoni

Amanda Lagoni er sexolog og parterapeut til hverdag, og det er erfaringer fra hendes lange karriere deri, hun har taget med for at skrive At elske er ikke en følelse. Målet for Lagoni er at bringe parforhold tættere sammen ved hjælp af sund kommunikation og hjælpende terapeutiske redskaber.

Amanda Lagoni belyser det faktum at dele livet med en anden person er både noget af det smukkeste og sværeste i livet. Derfor skal der somme tider arbejdes for at opretholde den kærlighed og kommunikation, som startede parforholdet. I At elske er ikke en følelse bliver en række brændpunkter i nutidens parforhold belyst. Det skulle gerne kunne give ethvert par en forudsætning for at flytte jer videre sammen.