Lydbøger » At leve med AD(H)D som kvinde

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

At leve med AD(H)D som kvinde Lydbog

4.6/5

Forfatter: Christina Wex, Charlotte Jokumsen & Eva Poulsen

lydbog og e-bog

Introduktion

At leve med AD(H)D som kvinde er en lydbog, der endelig sætter fokus på, hvordan det er at være kvinde og have enten ADHD eller ADD.

Typisk er diagnoserne overset hos kvinder. Derfor forsøger forfatterne bag lydbogen At leve med AD(H)D som kvinde at oplyse om nogle af de symptomer, der kan være på diagnoserne.

At leve med AD(H)D som kvinde lydbog er både til kvinder, der mistænker, at de har ADHD eller ADD, til kvinder der allerede ved, at de har en af diagnoserne, og til pårørende og fagpersoner.

Du kan høre At leve med AD(H)D som kvinde lydbog gratis og blive meget klogere på, hvordan kvinder bliver påvirket af opmærksomhedsforstyrrelserne.

Informationer:

Oplæser: Camilla Qvistgaard Dyssel
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 36 minutter

At leve med AD(H)D som kvinde: Handling

Langt de fleste af os har hørt om diagnoserne ADHD og ADD før. Det er dog de færreste der ved, hvad det helt præcist vil sige at have disse opmærksomhedsforstyrrelser.

Tidligere er det primært diagnoser, der er blevet tilskrevet urolige og energifyldte drenge. Kvinder har derfor gennem flere år været en overset gruppe, når det kommer til at identificere diagnoserne.

Uanset om man er mand eller kvinde, vil et liv med ADHD eller ADD påvirke dig utroligt meget i mange forskellige aspekter af livet.

I At leve med AD(H)D som kvinde lydbog bliver du klogere på nogle af de symptomer, man vil have, hvis man lever med en af diagnoserne. Hvis du mistænker at du har ADHD eller ADD, vil lydbogen derfor være rigtig god at høre.

Du lærer både, hvordan AD(H)D ændrer sig i takt med puberteten, din cyklus, graviditet og overgangsalder. Diagnoserne er en del af os og ændrer sig derfor sammen med resten af kroppen.

Når du lytter til At leve med AD(H)D som kvinde lydbog vil du også lære, hvordan man bliver udredt og behandlet for diagnoserne. Du får også fortalt, hvordan AD(H)D adskiller sig fra andre psykiske lidelser.

Sidst, men ikke mindst, vil du også høre fortællinger fra andre kvinder, der lever med enten ADHD eller ADD. Du lærer både om de udfordringer og glæder, diagnoserne medfører i deres hverdag, herunder hvordan deres arbejdsliv, familieliv, uddannelse og parforhold bliver påvirket.

Du kan lytte til At leve med AD(H)D som kvinde lydbog gratis og få en masse brugbar viden – uanset om du har AD(H)D, tror du har det, er pårørende eller fagperson.

Om forfatteren: Christina Wex, Charlotte Jokumsen & Eva Poulsen

At leve med AD(H)D som kvinde er skrevet af Christina Wex, Charlotte Jokumsen og Eva Poulsen.

Charlotte Jokumsen er udannet læge og er i dag privatpraktiserende psykiater med speciale i kvinders ADD og ADHD. Derudover er hun også foredragsholder, underviser og medvirkende i podcasts om ADHD.

Eva Poulsen er ligeledes udannet læge og arbejder i dag med hjertesygdomme.

Christina Wex er journalist og har været medforfatter på adskillige andre bøger. Hun har derfor bidraget med sin journalistiske viden, der sikrer en velskrevet og forståelig bog.

De tre udgør et fantastisk mix af kompetencer, som sikrer dig en god og brugbar lytteoplevelse med At leve med AD(H)D som kvinde lydbog.