Lydbøger » At tænke som en morder

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

At tænke som en morder Lydbog

4.4/5

Forfatter: Kurt Kragh

lydbog og e-bog

Introduktion

At tænke som en morder er en spændende og opsigtsvækkende bog, der fortæller om udvalgte sager, det danske rejsehold har haft i hænderne. Det er Kurt Kragh, der gennem sin karriere i Rejseholdet, fortæller sine mange observationer og oplevelser omkring sager, der bliver ved med at hjemsøge hans hukommelse. At tænke som en morder er derfor en bog, der sætter sine spor.

Det er fordi, der er tale om ægte sager, ægte kriminelle og ægte ofre i det lille danske land. Læsere vil nok blive forbløffet over nogle af de sager, som Kurt Kragh har valgt at fortælle om i At tænke som en morder. Men det er præcis derfor, at de er vigtige at fortælle om.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 9 minutter

At tænke som en morder: Handling

At tænke som en morder lydbog er til dels en personlig fortælling om et liv som politibetjent. I den forstand er det Kurt Kraghs personlige historie om, hvordan han startede sin karriere som en næsten helt uvidende politiaspirant, men for hver sag fik han mere og mere erfaring og viden, hvilket gjorde ham til en af rejseholdets mest erfarne drabsefterforskere.

Det er derfor heller ikke overraskende, at Kurt Kragh har set og oplevet en hel del i sin tid som en del af rejseholdet. Det er de oplevelser og sager, som Kragh løfter sløret ganske let for i At tænke som en morder lydbog gratis.

Fra start til slut i At tænke som en morder lydbog fortæller Kragh dybdeborende om dele af opklaringsarbejdet i specielt udvalgte sager. Gennem sin lange karriere i rejseholdet har der været en hel del sager, der har gjort sit indtryk på Kragh og de af dem, som stikker mest ud, er kommet med i At tænke som en morder lydbog gratis. Men samtidig giver bogen også en indsigt i den ganske specielle kultur, som kun kan opleves i det danske politis omrejsende eliteenhed.

En af de sager, som læsere kan lære mere om i At tænke som en morder lydbog, er sagen om et brutalt drab på en kroejer og dennes søn, som ikke var mere end tretten år gammel. Det blev en sag, som gjorde sit indtryk på Kurt Kragh, fordi gerningsmanden heller ikke var mere end en forvokset teenager. Kenneth på bare atten år havde ikke andet motiv for at dræbe kroejeren end, at han var blevet smidt ud af kroen og var sur på ham. Men var det nok til ligefrem at dræbe kroejeren, og bagefter sønnen også? 

Om forfatteren: Kurt Kragh

At tænke som en morder er ikke den første bog fra Kurt Kragh. Han har tidligere skrevet Drabscheferne i samarbejde med Ove Dahl. Men At tænke som en morder er første bog fra Kurt Kragh, hvor det helt og holdent er hans egne oplevelser, som læseren får serveret ganske uforsødet.

Der vil unægtelig være mange ting at kunne fortælle om efter flere år i arbejde på rejseholdet, og det kan ikke have været let for Kragh at udvælge de sager, som endelig er kommet med i bogen.

At tænke som en morder er en spændende bog, der giver læseren stof til eftertanke om de mennesker, som kan finde på at begå den slags voldsomme kriminalitet.