Lydbøger » Atomvaner

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Atomvaner Lydbog

4.6/5

Forfatter: James Clear

lydbog og e-bog

Introduktion

Den amerikanske forfatter, foredragsholder og podcaster James Clear har med sin banebrydende bog Atomvaner (originaltitel: Atomic Habit) skabt sig et navn inden for selvhjælpsverdenen. Med Atomvaner lydbog får du adgang til en lang række værktøjer, der kan hjælpe dig med at ændre dine vaner – ét skridt ad gangen.

Du kan få fingrene i Atomvaner lydbog gratis ved at følge vores guide her på siden. Men denne bog på natbordet er vi sikker på, at du er på vej til at leve det liv du gerne vil. James Clear guider dig på yderst behagelig vis til, hvordan du kan komme selv de mest sejlivede vaner til livs.

Informationer:

Oplæser: Christian Engell
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 7 timer og 10 minutter

Atomvaner: Handling

Er du gået i stå i dit liv? Føler du, at du sidder fast men ved du ikke, hvordan du skal få bugt med dine dårlige vaner? Så er Atomvaner bogen for dig! Den amerikanske journalist og forfatter James Clear har med den anmelderroste og prisvindende selvhjælpsbog Atomvaner begået en genistreg.

Med bogen får du stribevis af konkrete tiltag og redskaber, som du kan bruge i praksis. James Clear er stor modstander af den meget udbredte ”alt-eller-intet”-tilgang, som mange mennesker mere eller mindre bevidst benytter sig af, når de prøver at gøre noget godt for sig selv eller prøver på at ændre på nogle af de ting i livet, som de er trætte af. For Clear er det de mindre, gradvise og vedvarende ændringer, der virkelig rykker noget.

Med Atomvaner lydbog tager Clear dig med på en rejse ind i selvhjælpens verden. Han er en af verdens førende eksperter inden for emnerne vaner, opbygning af gode vaner og afmontering af de mindre heldige vaner. Med de praktiske strategier er der lagt op til en bog, der ikke bare bliver ved snakken. Clear tager tyrene ved hornene og sørger for, at du hver dag bliver én procent bedre.

Lyder dette spændende? Så er Atomvaner lydbog måske noget for dig. Bogen er oplæst af Christian Engell. De 278 sider giver dig hele 7 timer og 10 minutter i selskab med James Clear og hans kloge ord om vaner. Du kan downloade Atomvaner lydbog gratis ved at følge anvisningerne her på siden. Hold og lykke med at bryde de dårlige vaner én gang for alle.

Om forfatteren: James Clear

James Clear er en amerikansk journalist, forfatter, foredragsholder og podcaster. Han er bedst kendt for sin bog med titlen Atomvaner (originaltitel: Atomic Habits). James Clear holder foredrag baseret på vaner, beslutningsprocesser og selvoptimering. James Clear er blevet hyldet vidt og bredt for sin bog, der har solgt mere end 5 millioner eksemplarer på verdensplan.

James Clear er blevet noget af et kendt ansigt, og han har blandt andet optrådt i Time Magazine, CBS This Morning, The Wall Street Journal og The New York Times. Han er desuden er habil foredragsholder og har snakket for store, internationale firmaer som Honda, LinkedIn, Capital One og General Electric.