Lydbøger » Attitude

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Attitude Lydbog

4.1/5

Forfatter: Thomas Rathsack

lydbog og e-bog

Introduktion

Attitude er noget du har, og noget du selv kan rette op på. I Attitude fortæller jægersoldat Thomas Rathsack, hvordan du bedst muligt kan opnå dine drømmemål med en positiv og fremadtænkende attitude. Attitude er ikke et ukendt begreb for Rathsack, som de fleste måske kender fra de underholdende programmer på TV2, ’Korpset – gjort af det rette stof’. I disse programmer er den rette attitude nøglen til at klare sig godt, hvilket Thomas Rathsack også kommer ind på i sin bog, Attitude lydbog.

Som tidligere jægersoldat, der har arbejdet som minerydder i de mest kritiske områder i verden, har Rathsacks personlige attitude ofte været katalysatoren for om en udvikling går i en positiv eller negativ direktion.

Informationer:

Oplæser: Thomas Rathsack
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 6 timer og 23 minutter

Attitude: Handling

Attitude lydbog gratis tager udgangspunkt i mange personlige historier og anekdoter fra Thomas Rathsacks eget liv og rolle som leder i forskellige situationer. Det er alt lige fra kritiske situationer fra sin tid som soldat, til lidt mere milde situationer, som den inspirerende leder af ’Korpsets’ aspiranter. I alt for mange situationer kan en positiv eller negativ attitude være den slående faktor for, om tingene ender med at blive en succes eller om det bliver en katastrofal fiasko.

Thomas Rathsack har en imponerende karriere, som han inddrager i Attitude lydbog, hvor han gør brug af egne eksempler på, hvordan en positiv attitude kan være yderst effektiv i den rette situation. Til sammenligning illustrerer han også, hvordan en negativ attitude kan være ekstrem destruktiv og som en virus, der bliver ved med at sprede sig.

Attitude lydbog gratis er en inspirerende fortælling om, hvordan man vælger at overkomme nederlag eller fejre sine succeser. Livet er fyldt med overraskelser, det handler blot om, hvordan disse tackles. Thomas Rathsack lægger vægt på den rette attitude, som værende den vigtigste faktor i ethvert henseende. Det er kun en ting, der separerer en person med viljen til at handle fra den person, som lader stå til. Det er den attitude, som bliver antaget til den pågældende situation.

Thomas Rathsack fortæller i Attitude lydbog ærligt om, hvordan de negative situationer kan omvendes til forstærkninger af rygraden og personligheden. Han fortæller om, hvordan du bedst muligt kan tackle livets mange udfordringer med den rette attitude med konkrete råd og øvelser i løbet af bogen.

Om forfatteren: Thomas Rathsack

Thomas Rathsack er for de fleste bedst kendt for sine dominerende roller i TV2s programmer om Korpset. Her lægger Rathsack vægt på det faktum, at ingen udfordring ikke kan klares, så længe man har den rette holdning til den og er villig til at arbejde for det.

Attitude er Rathsacks første inspirerende selvhjælpsbog. Tidligere har han skrevet Jæger, som gav et øjenåbnende indblik i livet som jægersoldat. Han har også skrevet en række krimiromaner, hvor han drager nytte af sin baggrund som jægersoldat. Titlen som jægersoldat måtte han dog give afkald på, da han udgav bogen Jæger, da Forsvaret medgav, at Rathsack tavshedspligt ikke blev overholdt.