Lydbøger » Bad Company

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Bad Company Lydbog

4.1/5

Forfatter: Peter Graae

lydbog og e-bog

Introduktion

Den groteske bog Bad Company giver et realistisk, samt nært indblik i rockermiljøet i Danmark. Krimidokumentaren Bad Company følger en mand og hans midtvejskrise. Der fokuseres også på rockergruppen Bandidos i Danmark, som hovedpersonen har en relation til. Bandidos er den næststørste rockergruppe der findes i verden, som offentligheden kender til. Lyt til Bad Company lydbog gratis, og hør hvordan det går for hovedpersonen.

Forfatteren Peter Graae er journalist, og dette ses tydeligt i værket. Han skriver ikke fiktion, men han benytter fakta og oprigtige dokumenter. Der benyttes insiderberetninger, talrige andre kilder samt retsbøger fra bunkevis af andre kriminalsager. Dette er grunden til at forfatteren kan tegne et upoleret portræt af rockergruppen Bandidos. Lyt til Bad Company lydbog, og kom helt tæt på forfatterens opdagelser af rockergruppen.

Informationer:

Oplæser: Tobias Hertz
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 12 timer og 45 minutter

Bad Company: Handling

Det groteske værk Bad Company drejer sig om en mand, som har en relation til verdens næststørste rockergruppe, nemlig Bandidos. Denne gruppe har i over 30 år været til stede i Danmark. René Vestergaard hedder manden, som i fire år var medlem af Bandidos. René fik domme, som han uden tøven tog for klubbens skyld. Dette bragte ham dog stadig ikke op i hierarkiet, han forblev nemlig stadig på nederste trin.

René valgte derfor en morgen i sommeren 2014, at han ikke ville være en del af rockergruppen længere. Han besluttede sig for at stikke af fra klubben, men de opsøgte hans nære kontakter. Dette fik ham til at sige alt hvad han overhovedet vidste til politiet. Lyt til Bad Company lydbog gratis, og hør mere om hvordan det ville gå for René efterfølgende.

Som weekendfar og slagter i nu 18 år, ville René mere med sit liv. Dette var grunden til at han havde søgt ind i rockergruppen. Han sagde sit job op, og meldte sig ind i en støttegruppe for Bandidos. På fire år lærte han alt om organiseret kriminalitet på Sydsjælland samt Lolland-Falster. Denne information var han villig til at dele i bogen Bad Company.

I Bad Company lydbog hører man nogle af de aktiviteter, som rockergruppen havde. Dette kunne være alt fra røveri, narkokriminalitet til våbenkriminalitet. Ved at udføre disse aktiviteter i gruppen, viste han sit værd. Dette medførte at han nu kunne rykke ind i inderkredsen, hvor nogle af de mest magtfulde personer befandt sig.

I Bad Company lydbog får man derfor det upolerede portræt af, hvordan organiseret kriminalitet i sådanne rockergrupper foregår.

Om forfatteren: Peter Graae

Den danske forfatter Peter Graae er født i 1985, og han er en uddannet journalist fra Roskilde Universitet. Peter Graae har i sin karriere fokuseret meget på arbejde relateret til kriminalitet. Han arbejder for TV 2, specifikt for et magasin som fokuserer på kriminalitet. Magasinet hedder Station 2. I flere programmer har han belyst rocker- og bandemiljøet i Danmark. Tidligere har han på TV 2 arbejdet på regionale tv-stationer, som dækker Sydsjælland samt Lolland-Falster.

Forfatteren har i 2015 modtaget den journalistiske graverpris kaldet Spadestiksprisen. Peter Graae har kun skrevet én bog per dags dato, hvilket er Bad Company. Dette betyder ikke at han er stoppet med sit arbejde, da han stadig har en aktiv rolle som journalist. Der afholdes også foredrag om hans bog.