Lydbøger » Bag forsiden

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Bag forsiden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Poul Madsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Bag forsiden tager læseren med bag forsiden på Ekstra Bladet og mange af de nyhedshistorier, som avisen i sine mange år har bragt på forsiden. I 14 af mange af de år sad Poul Madsen på toppen af direktionen i Ekstra Bladet, og det er hans historier, som Bag forsiden kan fortælle om.

Bag forsiden er en historie om at skabe historier, og hvilke midler man skal være forberedt til at tage i brug for netop at skabe de historier, som vil tiltrække flest læsere med færrest ord. Men selvom Bag forsiden fortæller mange forskellige sider af livet som journalist, er det også en tillidserklæring til netop det erhverv.

Informationer:

Oplæser: Poul Madsen
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 6 timer

Bag forsiden: Handling

Bag forsiden lydbog fortælles af Poul Madsen selv. I 14 år var han overhovedet for de vigtigste beslutninger, når der skulle vælges forside og historier til Ekstra Bladet. Med Bag forsiden lydbog gratis kan han endelig fortælle om de mange store nyheder, han var med til at vinkle på forsiden som chef for Ekstra Bladet. Madsen løfter blandt andet sløret for et utal af shitstorme, som avisen har været udsat for gennem årene.

Men Bag forsiden lydbog er også krydret med anekdoter, der letter på humøret og et par skarpe kommentarer om den magtelite, som journalistbranchen kan prale af. Hvorfor Poul Madsen også kan være kritisk overfor sin egen karriere, eftersom Bag forsiden lydbog gratis også er en personlig fortælling. 

I løbet af bogen løfter Madsen sløret for en række af de kontroversielle metoder og midler, som han ikke var sky for at bruge med henblik på at starte en debat blandt læserne, eller blot for at tiltrække læsere. Men han er heller ikke bange for at indrømme hvilke fejl, hans karriere også har budt på.

Madsen er i journalistkredse kendt som en person, der ikke er bange for at sige sin mening. Derfor kan læseren også se frem til kontante meninger om politikere og andre fremtrædende personer i Bag forsiden lydbog, hvor der ikke bliver holdt tilbage.

Men foruden at være en ærlig beretning om en helt speciel karriere, er det også en hyldest til selvsamme profession. Det er en hyldest til alle journalister, der kæmpede for at transformere de ’gamle’ papirs aviser til de nye digitale medier.

Om forfatteren: Poul Madsen

Poul Madsen har selv skrevet – og indlæst – Bag forsiden, hvilket gør historierne deri endnu mere ægte og sandfærdige at læse/høre om. Samtidig med det er yderst underholdende at høre om alle de forhandlinger, som har foregået bag forsiden, er det også skræmmende, hvor langt visse journalister er villige til at gå for den gode historie.

Netop derfor er Bag forsiden også en hyldest til den journalist, der ikke er bange for at gå i spidsen i en af de større og dramatiske perioder i historien for de danske medier.

Hvis du har den mindste interesse for journalistik og historien bag historien, er Bag forsiden det rette valg til dig.