Lydbøger » Bag lyset

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Bag lyset Lydbog

4.1/5

Forfatter: Nicolaj Vorre

lydbog og e-bog

Introduktion

I 2020 blev der afsagt dom i en af Danmarks største svindelsager til dato. For mere end 600 millioner kroner var der tale om, som Lars Nørholt formåede at svindle sig til gennem en lang karriere af sportsvogne, champagne og dyre vaner. Bag lyset er den enestående historie om, hvordan én mand formåede at snyde sig vej til toppen og blive siddende på toppen i ufattelig lang tid, uden nogen fattede mistanke.

Bag lyset er et forbløffende indblik ind i en svindlerverden, som langt de færreste kan forestille sig. I flere år levede Lars Nørholt det søde liv, indtil han en dag blev for grådig, og fælden klappede i for ham.

Informationer:

Oplæser: Morten Rønnelund
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 6 timer og 22 minutter

Bag lyset: Handling

Danmarkshistoriens absolut største erhvervsskandale. Således var blot en af overskrifterne, da det kom frem i lyset, hvor meget Lars Nørholt faktisk havde svindlet for, og som de nu hives frem i lyset i Bag lyset lydbog. Bag lyset lydbog gratis er en fortælling om, hvordan en mand var i stand til at forblænde hele Danmark med sine uendelige løgne og manipulerede tiltag i alle henseende. I flere år levede Lars Nørholt det søde liv, hvor alt kørte i dyre sportsvogne, og millionvillaerne bare ventede på, han drejede nøglen og trådte over dørtærsklen.

Alt dette skulle ændre sig drastisk i 2016, da afsløringerne om de mange falske dokumenter og andet bedrag begyndte at komme frem i lyset. Den magtfulde person Lars Nørholt, der før havde været på vej til at skabe sig et navn på den amerikanske børs, kunne nu begynde at se frem til et liv bag tremmer i stedet for. I stedet for at være på fornavn med statsministeren, skulle Lars Nørholt nu se frem til en helt anden fremtid, som det bliver fremlagt i Bag lyset lydbog gratis.

Bag lyset lydbog maler et meget konkret billede af en mand, der ingen skrupler har over at lave falske kontrakter og svindle med sine mange regnskaber. Det er historien om en mand, som havde gang i et overfladisk og bedragerisk eventyr i stor vækst, der brat ændrede sig til hans værste mareridt.

Bag lyset lydbog ser på hele skandalen fra start og til den endelig dom faldt i 2020. Dommen der afgjorde, at Lars Nørholt stod til ansvar for en svindelsag for mere end 600 millioner kroner. Den største svindelsag i Danmarkshistorien.

Om forfatteren: Nicolaj Vorre

Forfatter Nicolaj Vorre er selv journalist, og kender alt til sagen om Lars Nørholt. Nicolaj Vorre var del af en gruppe af journalister, som i sin tid var med til at afsløre Lars Nørholt. Hvilket er en af årsagerne til, at Nicolaj Vorre er den rette til at skrive bogen Bag lyset. Han har insiderviden, og han kender til sagen fra sin begyndelse.

Nicolaj har desuden arbejdet en del for Børsen, både som redaktør, men også som erhvervsjournalist, hvor hans fokus i lang tid har været på økonomisk kriminalitet. Sagen og Lars Nørholt i Bag lyset må derfor siges, at være lige til højrebenet for Nicolaj Vorre.