Lydbøger » Bagklog

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Bagklog Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lars Tvede & Lærke Trærup Knudsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Bagklog er en lydbog, der er skrevet af Lars Tvede og Lærke Trærup Knudsen. De to forfattere har gjort sig mange erfaringer i løbet af deres liv. I Bagklog lydbog får du derfor deres 50 hacks til voksenlivet.

De ser tilbage på, hvad de ville gøre, hvis de i dag stod i begyndelsen af voksenlivet. De deler ud af, hvordan de ville tackle livets op- og nedture og samtidig leve deres bedste liv.

Du kan høre Bagklog lydbog gratis og blive inspireret til, hvilke valg du kan træffe for at leve dit liv til fuldest.

Informationer:

Oplæser: Pelle Emil Hebsgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 5 timer og 34 minutter

Bagklog: Handling

Hvad er det gode liv egentlig? Det har der i lang tid været spekulationer om og i Bagklog lydbog giver Lars Tvede og Lærke Trærup Knudsen deres bud.

Ifølge de to forfattere kan du enten vælge at være et pindsvin eller en ræv. Pindsvinet krøller sig sammen og håber, at alt går godt. Ræven er til gengæld snu og god til at finde sin egen vej til at sikre det bedst mulige udfald.

I Bagklog lydbog får du 50 hacks, som du kan implementere i dit eget liv. Du vil blandt andet lære at få et sprog for de problemer, du står overfor og hvordan du lærer at acceptere, når der sker dårlige ting i dit liv.

Du vil også få råd til hvordan du får det rette job og hvordan du undgår dårlige relationer. Samtidig lærer du at blive mere robust, men samtidig styrke dit selvværd, så du altid ved, at du er god nok.

Alt i alt får du hjælp til at nå i mål med dine drømme uanset hvad de måtte være. Hvis det lyder som noget for dig, kan du høre Bagklog lydbog gratis.

Om forfatteren: Lars Tvede & Lærke Trærup Knudsen

Bagklog lydbog er skrevet i samarbejde mellem Lars Tvede og Lærke Trærup Knudsen.

Lars Tvede er bedst kendt som serieinvestor og finansmand. Han har stiftet over 13 virksomheder. Derudover er han aktuel i diverse podcasts, hvor han ser på tidens tendenser og deler ud af sine erfaringer.

Lærke Trærup Knudsen er privatinvestor og økonom. Hun har en stor interesse for personlig udvikling og psykologi. Hendes store ambition er at hjælpe unge mennesker, der mistrives.