Lydbøger » Bandekrig

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Bandekrig Lydbog

4/5

Forfatter: Michael Holbek Jensen, Sune Fischer & Johnny Frederiksen

lydbog og e-bog

Introduktion

Bandekrig ser nærmere på den hverdag, der er blevet en del af dagligdagen for enkelte borgere i Danmark, og som nogle gange også ender med at koste enkelte personer livet. Det er en verden med vold og rivalisering, som alle udenforstående ikke kan se nogen mening i. Men det er interne kampe, som betyder alt for de involverede.

Bandekrig er en overordnede opgørelse over de mange bandekrige, der har floreret i Danmark siden 2008, hvor tingene tilsyneladende har eskaleret mere og mere. Bandekrig giver et blik ind i den kriminelle verden, men også den organiserede verden, som gang på gang forsøger at holde bandekrigene i tjek.

Informationer:

Oplæser: Jacque Lauritsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 6 timer og 37 minutter

Bandekrig: Handling

Bandekrig lydbog er det barske indblik i en rockerverden, som ingen rigtig kan forestille sig. Bandekrige har næsten altid foregået i det skjulte i Danmark, og de kom kun frem i lyset, når ulykkerne blev alt for store, og der var liv på spil. Men siden 2008 er det som om, at bandekrigene er eskaleret mere end, hvad godt er. Som Bandekrig lydbog gratis kan illustrere, er skyderier nu blevet en fast del af hverdagen for Danmarks bandekrige. 

Den uendelige kamp om at blive gadens triumferende konge eskalerer dag for dag med mere og mere vold, og flere og flere drabsforsøg. Det er en uendelig kamp om privilegier, som andre har kæmpet for, og som ingen har lyst til at overdrage villigt. Bandekrig lydbog fortæller også om de mange æresbegreber, som udfolder sig i koldblodig hævntørst i de store skyderier.

Det er første gang, at den samlede historie om, hvad der faktisk sker i disse afgørende opgør, samles i et værk. Der bliver set nærmere på de enkelte rockere og deres personlige håndlangere, og hvordan de vælger at håndtere deres bander. Der bliver set nærmere på bydelsgrupperinger og fordelingen af de forskellige bander, hvilket også er med til at give en indsigt i det arbejde, som politiet dagligt må ruste sig til.

Bandekrig lydbog gratis forsøger at afbillede, hvad der er grundlæggende for at gøre venner til fjender og omvendt, når alliancer skifter plads og fronter bliver skubbet frem og tilbage. Bandekrig lydbog er bogen for dig, der fascineres af problematikkerne, men også er skræmt over udviklingen af samme.

Om forfatteren: Michael Holbek Jensen, Sune Fischer & Johnny Frederiksen

Michael Holbek Hansen har før skrevet bøger om svære emner. Blandt andet var han med til at skrive bogen Pusher, som også kigger nærmere på et andet bandemiljø. 

Bandekrig er en bog helt for sig selv. For den er delvis en historisk afdækning, men det er også en juridisk indsigt i en kultur, som de færreste genkender. Hvilket også er med til at gøre den spændende for enhver fan af true crime.

Der er langt fra Bandekrig til enkelte af Holbek Hansens tidligere bøger. Hvis du kan lide Holbek Hansens stil, men er til noget helt andet end Bandekrig, kan du altid læse Duet for livet om Kjeld og Hilda Heick.