Lydbøger » Bankrøver

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Bankrøver Lydbog

4/5

Forfatter: Peter Grønlund & Dorin Mørck Larsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Har du hørt om Danmarks mest berygtede bankrøverbande, som huserede i København? Ellers har du en strålende chance for at lære mere om dem i den nyudgivne bog Bankrøver, som er en dramatisk true-crime fortælling. Den såkaldte bande var berygtet over hele Sjælland, hvor de slap godt fra næsten alle deres bankrøverier. 

De levede det vilde liv for millioner af kroner, og politiet var ikke i nærheden af at opfange færten af dem. Nu er geniet bag banden stået frem for at fortælle sin historie i Bankrøver lydbog, som Peter Grønlund har forfattet. Bankrøver lydbog gratis er et unikt indblik ind i en kriminel verden, som langt de fleste kun kan drømme om. Det er en sand historie, som langt de fleste end ikke kan forestille sig.

Informationer:

Oplæser: Peter Carstens
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 5 timer og 48 minutter

Bankrøver: Handling

Bankrøver lydbog gratis fortæller den sande historie om bankrøverbanden Partners in Crime, som de kaldte sig. Eller PIC, som de i flæng omtalte sig. Bankrøver er en ærlig historie indefra om, hvordan de slap fra det ene bankrøveri efter det andet. Hvordan de brugte attrappistoler sammen med en detaljeret flugtplan for at kunne fylde taskerne med lune pengesedler. 

Dorin Mørch Larsen var overhovedet i banden, og nu står han frem med sin side af historien, og fortæller om livet på toppen samt den uundgåelige nedtur. Bankrøver lydbog skildrer livet som kriminel med millioner af kroner og et vildt liv med fester, alkohol og stoffer i lange baner. I ufattelig lang tid følte PIC sig uovervindelige og det udnyttede de i nattelivet.

Bankrøver er en detaljeret fortælling om det formodentligt søde liv, som langt de fleste medlemmer levede, mens det gik godt for banden. Men det er også en fortælling om en uundgåelig nedtur, som konstant lurede rundt om hjørnet for alle bandens medlemmer i takt med, at politiet begyndte at spore sig ind på dem. 

Bankrøver lydbog er et unikt syn på livet fortalt af Dorin Mørch Larsen, som startede med bare at være en gruppe venner fra Østerbro, der pludselig havde transformeret sig til en virkelig kriminel og succesfuld bankrøverbande. Utallige bankrøverier var uløselige, og der var ikke antydning af spor til gerningsmænd. Lige indtil det hele en dag ændrede sig, med den første fejl, som skulle blive enden på det hele for PIC. Alt sammen fortalt med brutal ærlighed fra overhovedet blandt vennerne, Dorin Mørch Larsen.

Om forfatteren: Peter Grønlund & Dorin Mørck Larsen

Peter Grønlund har en karriere med at skrive om emner, som mange andre måske ville sky lidt fra. Ikke desto mindre er det emner, som Peter Grønlund har forstand på at forfatte, så vi andre bliver revet med, uden at blive frastødt af, hvad der kan være brutale og utilnærmelige emner. 

Det samme gør sig gældende for Bankrøver, som han har skrevet med Dorin Mørch Larsens ord, for at kunne fortælle den sande og hele historie om en kriminel bande. Langt de fleste af Peter Grønlunds bøger er baseret på virkelige og kriminelle begivenheder, så det må siges, at han efterhånden ved et eller andet om den verden, og hvordan det skal fortælles videre til læseren.