Lydbøger » Bare en chance

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Bare en chance Lydbog

4.5/5

Forfatter: Sarina Bowen & Elle Kennedy

lydbog og e-bog

Introduktion

Bare en chance er en ny romantisk historie fra Elle Kennedy, hvor de bekendte læsere ved, at hun altid leverer en romantisk historie, der slår benene væk under dig. Denne gang starter hun en ny serie med et brag af en fest i form af et bryllup. Eller måske kommer brylluppet aldrig til at stå? Det hele afhænger af Jess Canning, som har ansvaret for at arrangere og eksekvere det store bryllup for sin bror.

I Bare en chance står Jess overfor sit livs udfordring. Ikke nok med at hele familien næsten forventer, at hun dummer sig med det store bryllup. Der er også den detalje, at hun vist nok har haft det lidt for sjovt med broderens forlover. Og nu vender fortiden tilbage for at sætte alle sine kløer i hende i Bare en chance.

Informationer:

Oplæser: Marie Marschner & Christoffer Gregersen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 50 minutter

Bare en chance: Handling

Bare en chance lydbog er historien om et bryllup. Hvilket lyder super romantisk, men for Jess Canning lyder det kun stressende. Det er fordi, det er blevet hendes ansvar at arrangere hendes bror, Jamies bryllup med alt, hvad det kan indeholde. Men det er kun det første store problem, som Jess står overfor. Problemerne og udfordringerne vokser sig kun større og større i takt med, at gæstelisten bliver overtaget af nogle af de største hockeystjerner i landet i Bare en chance lydbog.

Jess har et ry at leve op til, eller rettere ikke leve op til. For hun har ikke længere lyst til at være den lillesøster, der aldrig formår at komme til måls med noget som helst. Dette bryllup skal være hendes første succes, som slår fast, at hun er på rette vej. Hun skal altså bare klare det i Bare en chance lydbog gratis.

Derfor gør Jess også alt, hvad hun kan for, at ingen overhovedet opdager den fortid, hun har sammen med forloveren, Blake Riley. Set med Jess’ øjne var det en fejl, og fejl skal ikke gentages. Under ingen omstændigheder. Det er bare ikke sådan, Blake ser på sagen. For Blake er dette bryllup en mulighed for at gribe skæbnen i Bare en chance lydbog.

Blake ankommer til brylluppet klar til at sætte alle kneb i spil for at overbevise Jess om, at deres fortid ikke var en fejltagelse. At der er mere til Blake end blot at være professionel ishockeyspiller, som kun er overfladen på hans personlighed. Heldigvis ved Blake, at man sommetider må kæmpe for det man elsker, som i Bare en chance lydbog gratis.

Om forfatteren: Sarina Bowen & Elle Kennedy

Elle Kennedy er efterhånden fast repertoire i romantiske bøger med atletiske mænd i centrum. På dansk er der til dags dato en lang række af pirrende og romantiske bøger, som alle romantikere kan læne sig tilbage med og bare blive forført fra start til slut. Det startede med Off Campus serien, der består af fire bøger, alle oversat til dansk også.

Bare en chance er den første i en ny serie, som Elle Kennedy skriver sammen med Sarina Bowen. Indtil videre er de to første bøger i serien oversat til dansk. Udover Bare en chance fortsætter serien med Bliv her. Hvis du stadig ikke kan få nok romance i dit bogliv, kan du altid kaste dig over Elle Kennedys anden serie på fire bøger; Briar U.