Lydbøger » Båven om Gud

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Båven om Gud Lydbog

4.6/5

Forfatter: Hella Joof 

lydbog og e-bog

Introduktion

Lyt til Båven om Gud lydbog gratis og hør om, hvordan forfatter Hella Joof tager fat i nogle af de gamle fortællinger fra Bibelen, men giver dem et moderne og nutidigt spin. Dette sker ved, at hun fortolker, trækker paralleller og digter baseret på de klassiske fortællinger, som mange af os har hørt helt fra barnsben.

Giv dig i kast med Båven om Gud og hør Joof tale om emner fra Bibelen på en innovativ måde. Undervejs vil der også være inkludering af emner so omskæring, ekstremsport, stening, sex og armhulehår. Båven om Gud forsøger at være tro mod de oprindelige fortællinger, men Hella Joof har gjort det til sig personlige sig at give dem en nytænkning.

Informationer:

Oplæser: Hella Joof
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 3 timer og 51 minutter

Båven om Gud: Handling

Med Båven om Gud, så formår forfatteren Hella Joof at ruske op i nogle af de gamle fortællinger fra Bibelen, som mange af os kender. Dette sker ved, at hun i Båven om Gud lydbog både fortolker, digter samt trækker paralleller til det liv, som vi lever i dag. Dette sker på en seriøs måde, men forfatteren inddrager også humør for at lette læsningen og give en god følelse.

I Båven om Gud og Båven om Gud lydbog er det første spørgsmål, hvordan det hele begyndte. For Joof så er denne begyndelse en ældre, sød mand med hentehår, som savner kærlighed. Båven om Gud forklarer os, at det er ham, der har skabt det hele. Det er altså denne mand, som er skaberen bag alt i denne verden, som v kender den dag i dag.

Hella Joof har med Båven om Gud forsøgt at tale om emnerne fra Bibelen på en nytænkende måde. Dette sker ved inklusion af emner så som omskæring, stening, ekstremsport, ligestilling og sex. Undervejs er der også inklusion af emner, som mange af os ikke forbinder med Bibelen så som armhulehår, og hvordan badminton opstod.

På et tidspunkt i Båven om Gud, så vælger Adam og Eva at spise af æblet. Det bliver starten på noget helt nyt, for Gud er nødt til at sætte dem fri. Dette bliver ifølge Båven om Gud lydbog starten på, at Gud ikke længere sætter reglerne.

Menneskene begynder ifølge Båven om Gud lydbog at være mere tvivlsomme over for Gud. Dette fører til, at de får mulighed for at fortolke egen frihed, hvilket fører ondskab med sig. Lyt til Båven om Gud lydbog gratis og få et anderledes perspektiv og en anderledes fortolkning af de klassiske fortolkninger om Gud og andre bibelske figurer.

Om forfatteren: Hella Joof

Båven om Gud er skrevet af Hella Joof. Det er dog langt fra den første gang, som den danske befolkning stiftede bekendtskab med hende, for hun har været i offentlighedens søgelys i en lang periode. I dag har Joof givet sig i kast som filminstruktør, skuespiller, komiker, forfatter samt foredragsholder.

I sit forfatterskab har Hella Joof udover Båven om Gud blandt andet udgivet Tvilling, Grævling Yndling. Hun er dog også kendt for det populære børneprogram ved navn ”Bullerfnis”, som hun havde sammen med Peter Frodin. CV’et tæller dog også komediegrupper som Lex & Klatten og Det Brune Punktum. Som filminstruktør debuterede hun med filmen ”En kort en lang”, der nød succes i de danske biografer.