Lydbøger » Beatrice

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Beatrice Lydbog

4/5

Forfatter: Lina Bengtsdotter

lydbog og e-bog

Introduktion

Lina Bengsdotter har med Beatrice skabt en dramatisk fortælling. Vi følger kriminalinspektøren Charlie Lager, der vågner op efter en nat i byen. Hun er forvirret, men der går ikke længe, før hun må trække i arbejdstøjet igen, for en 9 måneder gammel pige er forsvundet. Tiden er knap, for det lille barns liv er i fare.

Lyt til Beatrice lydbog gratis og følg med i efterforskningen. Charlie bliver hurtigt klar over, at familien skjuler noget og måske ikke har interesse i at finde Beatrice. Får Charlie løst sagen og fundet Beatrice, før det er for sent? Lyt til Beatrice lydbog og følg den dramatiske efterforskning.

Informationer:

Oplæser: Susanne Storm
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 12 minutter

Beatrice: Handling

Beatrice, der er skrevet af Lina Bengtsdotter, indledes ved, at kriminalinspektør Charlie Lager bliver vækket efter en nat i byen. Ifølge Beatrice lydbog har Lager kun svage minder om, hvad der skete natten forinden, og hun er i første omgang forvirret over, hvor hun er. Da Charlie får set sig omkring, indser hun, at hun er i sin egen lejlighed, og næste spørgsmål i Beatrice er herefter, hvem der har været hos hende.

Lyt til Beatrice lydbog gratis og hør, hvordan Charlie Lager kort tid efter bliver kaldt til Karlstad. Det fortælles nemlig i Beatrice lydbog, at en blot 9 måneder gammel pige er forsvundet, og tiden er knap. Forældrene er i chok og ved ikke, hvad der er sket, så Charlie Lager må træde i karakter og løse sagen beskrevet i Beatrice.

Det fortælles i Beatrice lydbog, at alting bliver gjort værre af, at medierne pisker en stemning op. Der er spor i sagen om Beatrice, men ingen af dem fører rigtig noget med sig. Lyt til Beatrice lydbog gratis og hør om, hvordan Charlie inden længe får en fornemmelse af, at der faktisk ikke er nogen i forældrenes omgangskreds, der ønsker at fortælle sandheden.

Tiden er knap, for jo længere der går, jo mindre bliver sandsynligheden for at finde den meget unge pige i live. Lyt til dette spændende værk og hør den dramatiske fortælling, hvor der er liv på spil. Tiden racer afsted, mens Charlie Lager forsøger at finde Beatrice i live, inden det er for sent.

Om forfatteren: Lina Bengtsdotter

Lina Bengtsdotter står bag værket ved navn Beatrice, hvor en ung pige er forsvundet. Forfatteren voksede selv op i Sverige, hvor hun tidligere har arbejdet med at undervise i svensk og psykologi. Senere flyttede hun til Italien og England med sin familie, men er per 2021 flyttet tilbage til Sverige med sin familie.

I sit forfatterskab har Lina Bengtsdotter udgivet flere noveller, der er blevet publiceret i diverse nyhedsmagasiner og aviser i Sverige samt andre nordiske lande. Forfatterens udgivelser tæller blandt andet ”Annabelle”, hvilket var debutromanen i 2018, ”Francesca” i 2019 og senest det tidligere omtalte værk om den forsvundne pige i 2021.