Lydbøger » Begynd med vanerne

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Begynd med vanerne Lydbog

4.1/5

Forfatter: Mike Radoor

lydbog og e-bog

Introduktion

Hvor ofte har du kigget nærmere på dine vaner? Gode såvel som dårlige? Begynd med vanerne er bogen for dig, der har behov for at komme et skridt videre til en bedre sammenhængende hverdag. Vores vaner kan være hjælpsomme, men hvis de udvikler sig i negative spiraler, går der ikke lang tid, før de bliver en hindring for os. Begynd med vanerne er den rette hjælp til dig, der har brug for hjælp til at bryde cirklen med gode eller dårlige vaner.

Vaneændring handler om at ændre hele sin livsstil. I Begynd med vanerne får du hjælp og vejledning til, hvordan du selv kan begynde at ændre dine vaner til det bedre.

Informationer:

Oplæser: Mike Radoor
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 39 minutter

Begynd med vanerne: Handling

Begynd med vanerne lydbog handler om den ønskede livsstil, som alle danskere konstant er på udkig efter. Den livsstil som sikrer dig det gode liv og det bedste helbred. Men det er bare ikke altid lige nemt at opnå den gode livsstil, fordi vi ofte sidder fast i de forkerte vaner. Har du prøvet at gøre op med dig selv, hvor meget der skal til, før du kan ændre på din livsstil? Hvis du spørger Mike Radoor, har han svaret klar til dig med det samme i Begynd med vanerne lydbog gratis.

Det første og bedste sted at starte, ifølge Radoor, er ved at ændre på dine vaner. Ifølge Radoor handler det om at ændre på vanerne, før det vil begynde at smitte positivt af på resten af din hverdag. I den forlængelse vil det også påvirke både dit fysiske og mentale helbred til det bedre. Ideerne til Begynd med vanerne lydbog stammer fra Radoors egen coachingvirksomhed, hvor han har hjulpet mennesker i hele landet.

Mike Radoor har taget udgangspunkt i sit eget liv, som bestod af lange arbejdsdage i rigtig lang tid, indtil den dag kroppen valgte at sige fra for ham. I flere år havde Radoor selv arbejdet hårdt med sin virksomhed miinto, men da han blev ramt af stress, valgte han at træde tilbage for at finde ro i sig selv igen, hvilket han beskriver i Begynd med vanerne lydbog gratis. Det næste år brugte han på at tænke over, hvordan hans liv fremover skulle se ud for at undgå at blive ramt af stress igen. Radoor opdagede, at han kunne ændre sine vaner, hvorigennem han fandt en bedre version af sig selv og ideen til Begynd med vanerne lydbog kom til.

Om forfatteren: Mike Radoor

Mike Radoor har arbejdet som coach i flere år, og han har hjulpet danskere fra hele landet med at ændre på deres livsstil til det bedre. Begynd med vanerne er hans første bog, hvor han fortæller om sin egen historie, og hvordan han fandt frem til en bedre livsstil og hverdag ved at ændre på sine vaner, samt råd og vejledning til, hvordan du kan opnå det samme.

Det er en selvhjælpsbog, der tager fat på mange forskellige aspekter af din hverdag, som i sidste ende skal sikre din livsstil til det bedre. Du kan forvente at lære meget mere om dig selv, samtidig med du lærer mere om proteiner og nye vaner.