Lydbøger » Begyndelsen på noget nyt

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Begyndelsen på noget nyt Lydbog

4.3/5

Forfatter: Jenny Fagerlund

lydbog og e-bog

Introduktion

Begyndelsen på noget nyt er en smuk fortælling om, hvordan man kan blive overrasket i livet. Når din plan for dit liv pludselig tager en drejning, som du på intet tidspunkt havde forventet, men som overraskende nok ender med at bringe ny glæde til dig.

Begyndelsen på noget nyt er historien om tre kvinder, der af vidt forskellige årsager ender med at tilbringe en rum tid i nærheden af hinanden uden at vide, hvor meget de hver især ender med at forandre hver deres liv. Det er historien om Johanna, Alex og Mona, og hvordan et enkelt møde kan ende med at blive starten på et nyt kapitel i livet.

Informationer:

Oplæser: Karen Linnebjerg Abrahamsen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 6 minutter

Begyndelsen på noget nyt: Handling

Begyndelsen på noget nyt lydbog er en hjertevarm fortælling om tre kvinder, der alle er nået til et sted i deres liv, hvor der pludselig skal forandringer til. Nogle forandringer har de selv planlagt, mens andre forandringer kommer uforudset og uvelkomne ind i deres liv. Men da de på mystisk vis krydser deres veje, går det langsomt op for dem hver især, at de alligevel har mere tilfælles, end de først havde regnet med.

I Begyndelsen på noget nyt lydbog gratis møder vi først Johanna. Sammen med sin lille familie er hun lige flyttet til den smukke by, Båstad. Roen i Skåne giver hende endelig tiden til at kunne skrive den roman, som hun altid har haft drømme om at skrive, men ikke haft tiden til. Men der går ikke lang tid, før hun begynder at overveje om flytningen til Båstad i Skåne faktisk også var det rette valg.

Alex har godt gang i sin karriere i Begyndelsen på noget nyt lydbog. Hun har gjort en ære i at være influencer, og det er et godt liv hun har skabt sig. Med undtagelse af hendes kæreste, som hun en dag fangede i at være sammen med en anden. Hendes løsning bliver at flygte til et sommerhus, der tilhører familien i Begyndelsen på noget nyt lydbog. Alene i sommerhuset indser hun, hvor ensom hun alligevel er til trods for de mange tusinde følgere på Instagram. For selv med alle de mennesker, der følger med i hendes hverdag, har hun ingen at dele sine sorger med.

Efter mere end 40 år går Mona modvilligt på pension fra sit arbejde som stewardesse i Begyndelsen på noget nyt lydbog gratis. Desværre kan hun ikke finde ud af at holde fri.

Om forfatteren: Jenny Fagerlund

Jenny Fagerlund har skrevet mange rørende fortællinger på svensk, og en god del af hendes romaner er også oversat til dansk. En af disse er Begyndelsen på noget nyt, som tager fat på de skæbnevalg, der er med til at definere tre meget forskellige kvinder. Den stiller spørgsmål om at være alene i et hav af bekendte. Om hvad man skal gøre, når man ikke kan finde ud af at holde fri. Eller hvad man skal gøre i helt nye omgivelser.

Mødet mellem de tre kvinder i Begyndelsen på noget nyt åbner for mange nye kapitler for dem hver især, og det bliver en smuk historie.