Lydbøger » Beskidte milliarder

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Beskidte milliarder Lydbog

4.1/5

Forfatter: Simon Bendtsen, Eva Jung & Michael Lund

lydbog og e-bog

Introduktion

Da Danske Bank kom i medierne, blev alle danskere forbavset og rystet over den skandale, som efterfølgende tog fart. Beskidte milliarder er historien bag den skandale, som rystede ikke bare danskerne, men også Danmarks ældste bank helt ind til grundvolden. 

Beskidte milliarder er historien om en sag, der var så stor og omvæltende, at Danmarks ry på resten af verdensscenen blevet væltet helt omkuld. I Beskidte milliarder bliver læseren taget med bag historien, hvor der bliver kigget nærmere på, hvordan sagen kunne udvikle sig så ulyksaligt, som den gjorde. Der bliver set nærmere på de konkrete involverede og de første advarsler, og om disse kunne have forhindret den ulykke, som i sidste ende vendte Danske Bank på hovedet for altid.

Informationer:

Oplæser: Sara Ullner
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi
Længde: 10 timer og 21 minutter

Beskidte milliarder: Handling

Beskidte milliarder lydbog er den første og dybdegående bog skrevet om hele affæren omkring Danske Bank. Det der før var Danmarks ældste, største og mest ærede bank, fik pludselig et helt andet ry, da skandalerne væltede ned over den. Ikke alene kostede det hele ledelsen deres arbejde, det endte også med at halvere aktiekursen for slet ikke at tale om det ry, som Danske Bank efterfølgende måtte tage med i kataloget på den internationale front.

I Beskidte milliarder lydbog gratis bliver læseren taget med kyndig hånd gennem de forskellige begivenheder, der startede med en betydelig russisk kunde. Det er starten på hele sagen, som ender med at vælte Danske Bank omkuld med kontroverser og skandaler. Det begynder i en filial i Estland, som ender med at tænde for advarselsklokkerne hjemme i Danmark, hvor de første ulovligheder kommer frem i lyset i Beskidte milliarder lydbog gratis.

I hele Beskidte milliarder lydbog bliver læseren ført med kyndig hånd gennem en opsøgende forståelse for de bagmænd og deres korrupte tankegang, og ikke mindst kreative metoder for at vaske en stor mængde milliarder fra en række bankforbrydelser. Der bliver endda kigget ind på kontoret i hovedsædet på Danske Bank, hvor skandalen eksploderer i stor stil, da først medierne får nys om det.

Der går ikke lang tid, før medierne har udnævnt hele affæren til at være verdens største og mest korrupte sag om hvidvaskning af penge. Det gode ry som Danske Bank før havde, er skudt i sænk med det samme.

Beskidte milliarder lydbog er en grundig og detaljeret bog om hele Danske Bank-sagen, som afdækker mange af de spørgsmål, som mange danskere stod tilbage med, da sagen havde gået sin gang i medierne.

Om forfatteren: Simon Bendtsen, Eva Jung og Michael Lund

Forfatterne Simon Bendtsen, Eva Jung og Michael Lund arbejder alle som journalister for Berlingske, og det er deres hårde arbejde med at undersøge og afdække, som har resulteret i Beskidte milliarder. I løbet af en længere periode på to år, har de brugt utallige timer på tålmodigt at gennemsøge sagen og fremlægge beviserne i nyt lys. Det er første udgivelse for alle tre.

Foruden den store skandale om Danske Bank byder Beskidte milliarder også på et indblik i den journalistiske tilgang til at arbejde med så fordækt en sag. Det kan for eksempel dreje sig om hemmelige møder, der har til formål at beskytte kilderne, som ved at give deres historie risikerer deres liv.