Lydbøger » Bevidst helbredelse

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Bevidst helbredelse Lydbog

4.1/5

Forfatter: Teresa Thaning

lydbog og e-bog

Introduktion

Bevidst helbredelse er en spirituel guidebog, der hjælper enhver til at finde frem til en speciel guddommelig kraft, som det siges, vi alle sammen besidder.

Bevidst helbredelse er en lettere speciel bog, eftersom den er skrevet ud fra personlige erfaringer og derefter fordelt ud på syv trin. Formålet med Bevidst helbredelse er, at læseren bliver i stand til at finde frem til den særlige energi, som gør os i stand til at finde lykke og kærlighed i vores daglige velvære.

Hvis du har prøvet utallige andre selvhjælpsbøger, men ikke har haft held endnu, kan du med god vilje prøve Bevidst helbredelse, som hjælper dig trin for trin til at finde din indre guddommelighed.

Informationer:

Oplæser: Laura Drasbæk
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 4 timer og 30 minutter

Bevidst helbredelse: Handling

Bevidst helbredelse lydbog er en selvhjælpsbog, som med garanti kommer til at ændre dit liv permanent. Den er skrevet af Teresa Thaning, som selv havde en oplevelse, der kom til at ændre hendes liv for altid. Det var en oplevelse, som hun i lang tid ikke turde fortælle andre om i frygt for at blive talt ilde om. Men oplevelsen blev med at påvirke hende, indtil den dag, hvor hun ikke længere kunne ignorere den, som hun også beskriver i Bevidst helbredelse lydbog gratis.

Thaning forklarer i Bevidst helbredelse lydbog, at hun oplevede at stå over for Jomfru Maria. Midt i hendes egen stue. Selvfølgelig er det ikke en oplevelse, som de fleste kan prale af, hvorfor Thaning også både var mildest talt chokeret og bange for at fortælle om det til sin familie. Dog lærte hun at finde accept i situationen og det hun fik ud af den åndelige oplevelse. Hvilket førte hende til at udforske andre mere spirituelle dimensioner i livet, som hun også beskriver i Bevidst helbredelse lydbog gratis.

Thaning deler sin livserfaring i løbet af kapitlerne i Bevidst helbredelse lydbog. Hun fokuserer på den guddommelighed, som befinder sig i alle mennesker, uanset om de er gode eller onde. Thaning giver råd til, hvordan vi hver især selv kan omforme vores lidelser til at komme ud på den anden side af dem.

Bogen har hun delt op i syv trin, som skal guide dig til at finde din egen guddommelig kraft. For Thaning fortæller, at den findes i os alle sammen.

Om forfatteren: Teresa Thaning

Teresa Thaning har skrevet et par andre spirituelle bøger om at finde ro med din indre guddommelighed. I Bevidst helbredelse bruger hun hele bogen på at forklare om sine syv trin, der skal hjælpe læseren til at finde en guddommelig kraft, som i sidste ende er med til at sikre dig lykke, kærlighed og fysisk velvære i din hverdag.

Derudover har Thaning også skrevet Sjælens mange liv, der er en bog om at heale dig selv og finde ro i sjælen. Og selvfølgelig skal det også nævnes Beskeder fra ærkeengle og mestre, som bygger på Thaning egen spirituelle rejser i livet.