Lydbøger » Bidevind og blåhvaler

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Bidevind og blåhvaler Lydbog

4.1/5

Forfatter: Troels Kløvedal

lydbog og e-bog

Introduktion

For rigtig mange mennesker er Troels Kløvedal betydning af en dansk eventyrer. Det understreger han gang på gang i sine fortællinger og ikke mindst i Bidevind og blåhvaler. Bidevind og blåhvaler er en af mange historier, som Kløvedal har at fortælle fra sin tid som en del af besætningen på Nordkaperen. Denne gang er det en fortælling om at opleve nye steder, og møde de nye mennesker, der kalder de nye steder for hjem. For der opstår mange spørgsmål, når danskerne fra Nordkaperen besøger disse nye lande i resten af verden, og skal møde nye mennesker.

Det, og meget andet, kan du læse om i Bidevind og blåhvaler.

Informationer:

Oplæser: Torben Thune
Sprog: Dansk
Kategori: Rejser & Lande
Længde: 6 timer og 18 minutter

Om forfatteren: Troels Kløvedal

Troels Kløvedal er et navn de fleste danskere kender i den ene eller anden sammenhæng. Han har skrevet et væld af interessante bøger, hvoraf mange er baseret på egne eventyr, han har oplevet rundt på jorden. Bidevind og blåhvaler er en af disse bøger, og hvis den faldt i din smag, kan du hurtigt tage fat på en af de mange andre bøger af Kløvedal.

Det kunne for eksempel være Fra Tahiti til Thyborøn med Nordkaperen eller Kærligheden, kildevandet og det blå ocean.

Som mange andre af sine udgivelser, kan det tydeligt mærkes i Bidevind og blåhvaler, at Kløvedal har mange års erfaring som foredragsholder udover at kunne kalde sig forfatter.