Lydbøger » Billy Summers

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Billy Summers Lydbog

4.4/5

Forfatter: Stephen King

lydbog og e-bog

Introduktion

Stephen King er endelig tilbage med endnu en spændende kriminalroman, der får dig til at blive længe oppe om natten. Billy Summers er historien om en lejemorder, der alligevel har en grad af samvittighed. For det er ikke bare hvem som helst, der kommer på listen over Billys ofre.

Billy Summers er historien om en mand, der har gjort sin evne til en karriere, men en karriere som han nu ønsker at lægge bag sig. Hvilket desværre ikke er så nemt, som det lyder, og det viser sig, da Billy gør sig klar til at udføre en sidste opgave under et særdeles godt alias i Billy Summers.

Informationer:

Oplæser: Peter Bøttger
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 17 timer og 30 minutter

Billy Summers: Handling

Billy Summers lydbog er historien om den moralske snigmorder af samme navn. Billy er måske en lejemorder, men han har alligevel et æreskodeks, som han ynder at holde sig til for at kunne sove om natten. Han betragter sig selv som en ærlig mand, der har hjertet med sig i alt, hvad han gør, også når det handler om at tage livet af andre mennesker i Billy Summers lydbog gratis.

Hvilket er grunden til, at Billy kun vælger at tage livet af, hvad han betragter som dårlige mennesker. Hvis han bare gik og tog livet af hvem som helst, ville han ikke kunne finde ro om natten. Det er muligt, at han er den bedste til det, han gør, men det er ingen grund til at gøre det mere en højst nødvendigt. Det er også dette æreskodeks, som nu giver ham lysten til at vende sit liv til det bedre, og han gør sig klar til at udføre en sidste opgave i Billy Summers lydbog.

Billy har altid været god til at skabe dækhistorier for at komme tættere på sine mål, og denne sidste opgave er ikke meget anderledes, da han skaber sig et alias som forfatter i den lille by, hvor han slår sig ned for at vente. Der er en grund til, at Billy er den bedste af sin slags. Men i Billy Summers lydbog gratis og med en sidste opgave forud, går det selvfølgelig ikke som Billy har planlagt det.

Billy bliver trukket ind i en historie om hævn, kærlighed og skæbners uforgængelige trækningskraft i et forsøg på at lægge sit liv om i Billy Summers lydbog.

Om forfatteren: Stephen King

Stephen King har i flere år været uofficielt kronet som en af de største gyserforfattere i nyere tid. Men han er meget mere end blot en dygtig gyserforfatter, hvilket han beviser med Billy Summers. Det er en historie med et begavet plot og en lang række af imponerende karakterer, der er med til at underholde læseren fra start til slut.

Kings egen forkærlighed til litteraturen skinner tydeligt igennem den modvillige lejemorder, hvilket er med til at understrege Kings evne til at væve virkeligheden ind i fiktionens verden.

Hvis du har mod på at læse mere af Stephen King, kan du altid tage fat på Blodtørst, Rosernes torne eller en af de ældre klassikere som Carrie eller It – Det Onde.