Lydbøger » Blå horisont

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Blå horisont Lydbog

4.1/5

Forfatter: Wilbur Smith

lydbog og e-bog

Introduktion

Blå horisont fortsætter den historie om Courtney-slægten, der har udspillet sig i de ti foregående bøger, og som nu er kommet til det 18. århundrede.

Blå horisont i serien om Courtney-slægten er endnu en medrivende historie, der følger en lang række af familiemedlemmer gennem flere århundreder. Der er derfor rigeligt med begivenheder at nærstudere og blive forbløffet over i hver eneste bog. Blå Horisont er ingen undtagelse.

I Blå Horisont følger vi stadig de to brødre, Tom og Dorian, i deres forsøg på at sætte deres navn i historiebøgerne, mens de kæmper med beslutninger, der bliver truffet i kærlighedens og hævnens navn.

Informationer:

Oplæser: Fjord Trier Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 14 timer og 16 minutter

Blå horisont: Handling

Blå horisont lydbog fortsætter den historie, som er grundstenen i hele familien Courtney. Året har nærmet sig 1730, og familien Courtney er stadig ved at erobre deres fremtid i Sydafrika. Hal Courtney har forladt denne verden, men hans sønner, Tom og Dorian, fortsætter det arbejde, som Hal startede. De holder liv i familiens traditioner og bliver ved med at erobre flere og flere territorier med deres brutalitet i Blå horisont lydbog gratis.

Brødrenes fælles handelsfirma klarer sig godt, men da et skib fra Holland ankommer til Kap Det Gode Håb, kommer tingene pludselig til at ændre sig. Ombord på fangeskibet af kvindelige fanger falder Jim for en af de kvindelige fanger. Jim er Toms søn, og det lykkedes ham på mirakuløs vis at narre soldaterne til at befri den stakkels Louisa fra sine lænker. Det er en begivenhed, som kommer til at påvirke hele Courtney-familien i Blå horisont lydbog.

Det tager ikke lang tid for myndighederne at beskylde Tom og Dorian for at hjælpe Jim, som nu er udstødt fra alt, hvad han kender. Det lykkedes Tom og Dorian at bevare størstedelen af deres familie og deres ære, inden de flygter nordpå, da anklagerne mod Jim ikke er til at omvende i Blå horisont lydbog gratis.

Det udvikler sig til at blive et endelig opgør for mændene i Courtney-familien. Nu må de kæmpe for alt, hvad de har erobret for at beholde det fra mænd, der er endnu mere magtsyge end familien Courtney. Alt imens Jim og Louisa langsomt forelsker sig i ødemarken, hvor hver dag er en kamp for overlevelse i Blå Horisont lydbog.

Om forfatteren: Wilbur Smith

Wilbur Smith har skrevet en af de mest medrivende familieromaner om Courtney familien. Hver bog er pakket med drama og intriger, der ikke findes i samme grad i synderligt mange andre bøger. 

Det er tydeligt at mærke, hvor meget energi Smith lagde i sin research for hver af sine bøger. Det kan mærkes i de enkelte historier, og den opmærksomhed selv de mindste detaljer får. 

Wilbur Smith døde i november 2021, men hans bøger er stadig vanvittigt populære over hele verden, og hans bøger er blevet oversat til mere end 25 forskellige sprog. I skrivende stund har han solgt over 120 millioner eksemplarer af sine mange bøger på verdensplan.