Lydbøger » Blå iris

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Blå iris Lydbog

4.6/5

Forfatter: Inger Gammelgaard Madsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Blå iris er endnu en fænomenal krimihistorie fra Inger Gammelgaard Madsen om den garvede Rolando Benito, der i denne omgang skal forsøge at finde svar på, hvorfor en ung pige er blevet brutalt myrdet. Rolando må denne gang kæmpe både med manglende svar på, hvorfor den unge Iris er blevet myrdet, mens han skal håndtere en voksende mistillid fra sine mange kollegaer.

Blå iris stiller spørgsmålstegn ved den tillid, som vi ofte kan tage for givet. Den afslører hemmeligheder lag på lag og fastholder læseren til sidste kapitel. Det er den eneste måde, hvorpå du kan få alle de svar, som Blå iris lægger ud i brødkrummespor.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 51 minutter

Blå iris: Handling

Blå iris lydbog tager læseren med til opklaringen af et brutalt mord og en sag, der bliver ved med at efterlade små spor, der kun gør opklaringen mere og mere kompliceret. Den unge Iris Bøgh Lykkegaard forsvandt en dag i Aarhus. Det er lidt over to måneder siden, og efter den fornøjelige bytur, hun var på sammen med sine veninder, kan der kun antages det værste om hendes manglende tilstedeværelse. Forældrene er desperate efter at få deres kun 16-årige datter tilbage, men da hun endelig bliver fundet, er det ikke, hvad de havde drømt om i Blå iris lydbog gratis.

For en dag bliver der fundet liget af en ung pige under isen i Norsminde Fjord. Det ses tydeligt, at Iris er blevet myrdet på brutal vis for slet ikke at tale om, hvor voldsomt hun er blevet tortureret, inden hun er blevet efterladt i en gammel robåd i sin iskiste i Blå iris lydbog.

Men gerningsmanden har efterladt en ekstra detalje, som kun irriterer Rolando Benito endnu mere. På Iris’ tortureret krop har gerningsmanden efterladt en håndfuld blå iris. Som for at gøre nar med pigens navn eller pigens blå øjne, der bliver ved med at stirre ud i intetheden i Blå iris lydbog gratis.

I sin nye rolle som politikommissær er det nu op til Rolando at finde ud af, hvad der er sket med Iris, og at finde frem til den gerningsmand, der muligvis kender til flere hemmeligheder, end Rolando er klar over.

For som sagen skrider frem, opdager Rolando den ene hemmelighed efter den anden i sagen om Iris i Blå iris lydbog.

Om forfatteren: Inger Gammelgaard Madsen

Blå iris er den ellevte bog i serien om Rolando Benito og de makabre sager, som han bliver sat til at løse. Det er Inger Gammelgaard Madsen, der har skrevet Blå iris, som bliver en solid tilføjelse til hendes lange række af krimier i samme stil. Siden sin debut i 2008 med titlen Dukkebarnet har Madsen skrevet en lang række af klassiske krimier, der får læseren til at sidde længe oppe om natten for at finde ud af, hvem morderen er.

Serien om Rolando Benito er hendes tro følgesvend og efter Blå iris kan du fortsætte med Gadepræsten og derefter Nattelinjen.